Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Brezžični zvočnik Philips TAW6205, siv

Blagovna št.: 281616

Blagovna znamka: Philips

Philips TAW6205 brezžični zvočnik, siv

V dnevni sobi, v spalnici, v delavnici – skratka, povsod blesti s svojim stilskim dizajnom in odličnim zvokom Bluetooth zvočnik Philips TAW6205/10, ki ima glasbeno moč 40 W in veliko priročnih funkcij. Vključuje tudi Google Chromecast, Apple AirPlay 2, Spotify Connect, avdio vhod 3,5 mm in omrežno povezavo prek WiFi. Upravljate ga lahko tudi z glasom.

Preberite več
Spletna cena
229,98 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,45 € x 22
Več o izdelku

V dnevni sobi, v spalnici, v delavnici – skratka, povsod blesti s svojim stilskim dizajnom in odličnim zvokom Bluetooth zvočnik Philips TAW6205/10, ki ima glasbeno moč 40 W in veliko priročnih funkcij. Vključuje tudi Google Chromecast, Apple AirPlay 2, Spotify Connect, avdio vhod 3,5 mm in omrežno povezavo prek WiFi. Upravljate ga lahko tudi z glasom.

Vsi vaši zvoki. V vsakem prostoru.

Brezžični zvočnik je odličen že sam po sebi, a še boljši je v kombinaciji z ostalimi napravami. Povežite ga s televizorjem ali drugimi zvočniki za odličen zvok v več prostorih. Povežite ga v par za stereo zvok. Ali poglobite izkušnjo osvetlitve Ambilight Philipsovega televizorja s tem, da dodate še zvočnik.

DTS Play-Fi. Kakovosten večprostorski zvok.

Ta brezžični zvočnik je združljiv z DTS Play-Fi, zato ga lahko enostavno sinhronizirate z drugimi Play-Fi zvočniki, ki podpirajo zvočno reprodukcijo v več prostorih. Če vaš Soundbar podpira funkcijo Play-Fi Surround, ga lahko uporabite kot enega od zvočnikov v sistemu prostorskega zvoka, ki ste ga ustvarili za svoj filmski večer.

Bogat zvok. Združite dva zvočnika in uživajte v stereo reprodukciji.

Nizkotonec, dve pasivni membrani in visokotonec zagotavljajo bogat zvok z močnimi nizkimi toni in jasnimi visokimi toni. Povezava Wi-Fi zagotavlja najvišjo možno kakovost prenašanja zvoka ter odlično sinhronizacijio med zvočniki, nameščenimi v različnih prostorih.

Poudari glasnost vašega pametnega zvočnika

Napravi s podporo Alexa ali kateri koli napravi s Pomočnikom Google naročite, naj predvaja glasbo direktno prek zvočnika. Povišajte glasnost v času zabave in jo znižajte ponoči. Zagotovite si dostop do novic in še mnogo več. Vse to lahko sedaj naredite prostoročno.

Spotify Connect. Tidal. Deezer. Na voljo imate vse.

Ne glede na to, ali pretakate vsebine direktno prek Spotify-ja ali dostopate do albumov visoke ločljivosti prek storitve Tidal, ta zvočnik zna s pomočjo aplikacije Play-Fi predvajati vse. Od glasbenih seznamov za zabavo v salonu do podcastov v pisarni, vaše najljubše vsebine bodo predvajane z bogatejšim, globljim in razločljivejšim zvokom.

Nanj lahko priključite vse naprave

Združljivost z Wi-Fi, Bluetooth, Google Chromecast in Apple AirPlay 2 omogoča pretakanje najljubše glasbe in podcastov, na kakršen koli način želite. Če uporabljate naprave iOS, lahko za glasovno upravljanje zvočnika uporabite Siri.

Vgrajena LED-osvetlitev. Združljiv s televizorjem Philips Ambilight.

Ta zvočnik ne predvaja le glasbe. Podpira tudi Ambilight. Na zvočniku pritisnite tipko Ambilight in povezali ga boste s televizorjem. Med gledanjem filma, igranjem iger ali poslušanjem glasbe uživajte v objemu ambientalne svetlobe.


Več o Philips brezžičnem zvočniku

 • Bluetooth: da
 • Vodoodpornost: ne
 • Wifi: da
 • USB vhod: ne
 • Frekvenčni razpon od/do : 50 Hz - 60000 Hz
 • Napajanje: 100–240 V str., 50/60 Hz
 • Polnilna baterija: ne
 • FM sprejemnik: ne
 • AirPlay 2 : da
 • Dimenzije izdelka (Š x G x V): 11,5 x 21,2 x 11,6 mm
 • Teža: 1,8 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Brezžična povezava:
Da
USB povezava:
Ne
Jack povezava:
Da
Kontrola glasnosti:
Da
Daljinski upravljalnik:
Ne
Skupna moč (v W):
40
Zvočniški sistem:
1.0
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup