Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Bose Soundbar 900, bela

Blagovna št.: 280802

Blagovna znamka: BOSE

Bose Soundbar 900 zvočniška letev bela

NE SAMO POSLUŠATI AMPAK ZAČUTITI VSAK TRENUTEK. Vaših filmov, glasbo ali TV programa ne želite samo slišati, ampak želite začutiti tudi silovite korake tiranozavra na zaslonu, rjovenje publike ko šibkejši zmaga v bitki ali vašo priljubljeno pesem z glasnim refrenom, ki vam poviša srčni utrip.

Preberite več
Spletna cena
949,95 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
39,58 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

NE SAMO POSLUŠATI AMPAK ZAČUTITI VSAK TRENUTEK. Vaših filmov, glasbo ali TV programa ne želite samo slišati, ampak želite začutiti tudi silovite korake tiranozavra na zaslonu, rjovenje publike ko šibkejši zmaga v bitki ali vašo priljubljeno pesem z glasnim refrenom, ki vam poviša srčni utrip.

V ta namen smo želeli razviti najboljši soundbar na svetu, Bose Soundbar 900. Predstavlja neprekosljivo kombinacijo prefinjenega dizajna in izjemnega zvoka. Prekipeva od tehnologij, ki v soundbaru prebudijo polno moč v vsakem trenutku vašega razvedrila. Vgrajena AmazonAlexa pa omogoča, da je vsa vaša glasba na konici vašega jezika.

Vgrajeno glasovno upravljanje

Ker sta v Bose Soundbar 900 vgrajena Amazon Alexa*in Google Asisstant*, lahko z njuno pomočjo upravljate vašo glasbo, glasbene storitve, novice, informacije o vremenu in še veliko več ne da bi mignili s prstom. A kako vam pomočnika lahko koristita, če vas ne slišita? Preizkusite izjemen zajem zvoka s pomočjo natančno razporejenih osmih mikrofonov, ki vas bodo slišali ne glede na glasnost vaše glasbe. Domišljen svetlobni indikator pa vam sporoča, kdaj asistent posluša, govori ali posluša vas. In še na bolje bo šlo. Bodoče posodobitve programske opreme bodo omogočile nove in nove funkcije.Amazon Alexa in Google Asisstant v vaši regiji morda ne bosta delovala. 

Izgleda tako dobro kot zveni 

Ponaša se z ojačano stekleno površino, z ovito kovinsko mrežico, čistimi linijami in izvrstnim ohišjem. Bose Soundbar 900 je čudovit tako od zunaj kakor od znotraj. Ali ga postavite na TV stojalo ali elegantno namestite na zid v vsakem primeru je prijetno za oko in sluh. 

En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete 

Ste siti ugotavljati, kateri daljinec izbrati za vaše naprave? Popolnoma razumemo. Zato smo razvili daljinski upravljalnik, katerega boste dejansko želeli uporabljati. Bose Soundbar 900 univerzalni daljinski upravljalnik je priložen vašemu soundbaru in omogoča nadzor vašega razvedrila le z dotikom tipke. Vključuje 6 prednastavitev in osvetli le tipke, katere v tistem trenutku potrebujete to pa vam olajša iskanje priljubljenih prednastavitev. 

Glasba, kjerkoli jo želite

Ko se odločate, kaj bi želeli poslušati, imate res veliko možnosti. Vašo priljubljeno glasbo lahko predvajate s pomočjo glasbenih storitev kot sta Spotify ali Amazon Music preko vašega domačega brezžičnega omrežja, zgolj s pritiskom na gumb. Za kakršnokoli pretakanje glasbe s pametnih naprav pa lahko pa uporabite Bluetooth povezavo. Apple AirPlay2 je prav tako na voljo. 

Prevzemite nadzor nad vašo slišno izkušnjo 

S pomočjo Bose Music aplikacije lahko na enemu mestu preprosto brskate po vaši glasbeni zbirki, se neopazno sprehajate med radijskimi postajami, seznami predvajanja in glasbenimi servisi. Poleg tega je na voljo dodaten, preprost način upravljanja Bose Soundbar 900 zvočnika. S pomočjo aplikacije je nastavitev prednastavitev enostavna na ta način je vaša priljubljena glasba vedno dostopna le s pritiskom na tipko. Omogoča tudi, da si več različnih uporabnikov lahko prilagodi vsebino in nastavitve. Aplikacija omogoča enostavno nastavitev sistema, saj vas vodi korak po korak. Želite prestaviti v višjo prestavo? Izberite več. Ko boste prvič slišali Bose Soundbar 900, boste razumeli, zakaj smo vrsto let porabili z ustvarjanjem ultimativne zvočne izkušnje. A če želite, imamo na voljo še veliko več, kadarkoli želite zgolj dodajte brezžičen Bose Bass Module 700. To pa pomeni razliko med slišati bas ali občutiti grmenje. Ni dovolj? Za prvovrstno surround izkušnjo dodajte še Bose Surround zvočnike.

 • Mere (D x V x Š): 104,5 x 5,81 x 10,7 cm
 • Teža: 5,75 kg

  Vsebina pakiranja:
 • Bose Smart Soundbar 900
 • Daljinski upravljalnik z 2 AAA baterijama-vloženi
 • ADAPTiQ slušalke
 • Optični kabel
 • HDMI kabel
 • Napajalni kabel
 • Hitro navodilo za začetek uporabe

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Brezžična povezava:
Da
USB povezava:
Da
Jack povezava:
Ne
Kontrola glasnosti:
Da
Daljinski upravljalnik:
Da
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup