Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Bose Bass Module 700 (Acoustimass) za Soundbar 700, brezžičen

Blagovna št.: 245415

Blagovna znamka: BOSE

Bose Bass Module 700 (Acoustimass) za Soundbar 700, brezžičen

Brezžični Bose Bass Module 700 - občutili boste razliko med slišati bas ali začutiti grmenje - razvit je bil ekskluzivno za Bose Soundbar 700 in je najboljši brezžični bas modul.

Preberite več
Spletna cena
854,95 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
35,62 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Brezžični Bose Bass Module 700 - občutili boste razliko med slišati bas ali začutiti grmenje - razvit je bil ekskluzivno za Bose Soundbar 700 in je najboljši brezžični bas modul.

Zvok, ki ga lahko čutite

Vam je všeč novi Bose Soundbar 700, vendar si želite več? Zgolj dodajte brezžični Bose Bass Module 700. To pa pomeni razliko med slišati bas ali občutiti grmenje. Razvit je bil eksluzivno za Bose Soundbar 700 in je najboljši brezžični bas modul, ki smo ga kadarkoli razvili za sistem domačega kina. Pravzaprav ima za svojo velikost najboljšo zmogljivost. Z vašim Soundbarom se poveže brezžično in doda še več globine ter poudarka od eksplozivnih filmskih učinkov do zid tresočih se pesmi.

Čudovit od znotraj in od zunaj

S prvovrstno stekleno površino na elegantnem ohišju vam Bose Bass Module 700 na ogled ponuja prefinjenost, na katero boste težko naleteli pri običajnih bas zvočnikih ali opremi za domače razvedrilo. Seveda, to ni običajna oprema. Naš Bose Bass Module 700 vas bo z zmogljivim zvočnikom in z izrazito odprtino s QuietPort tehnologijo, ki skorajda odpravi popačenje, navdušil nad dinamičnim razponom basa. Skratka, pojdite in predvajajte svoje pesmi ter začutite ritem, ki se širi po vaši hiši.

Izpolnjena celota

Pripravljeni na več? Ponesite vašo izkušnjo v višjo prestavo - za popolno in poglobljeno izkušnjo dodajte Vašemu Bose Soundbaru 700 in Bose Bass Modulu 700 še Bose Surround zvočnike. Z brezžičnim dosegom med 9 in 10 metri in višino manj kot 10 centimetrov se elegantno zlijejo z vašim prostorom, hkrati pa ste lahko vsak trenutek popolnoma potopljeni v vaši glasbi, filmu ali TV.

Več o Bose Bass Module 700

  • Razvit je bil ekskluzivno za Bose Soundbar 700 in je najboljši brezžični bas modul
  • Če želimo doseči kar največjo kakovost zvoka, je Bose Bass Module 700 najbolje postaviti na tla in ob steno, kjer sta TV sprejemnik in Bose Soundbar. V bližini mora biti električna vtičnica za napajanje. Zaželeno je, da bas modula ne postavljamo na polico ali mizo. Za močnejše base ga lahko postavimo bližje steni ali kot. Če je basov preveč, ga odmaknite od stene ali kota.
  • Barva: črna

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Brezžična povezava:
Da
USB povezava:
Ne
Jack povezava:
Ne
Kontrola glasnosti:
Da
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup