Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Tiskalnik Canon SELPHY CP1300, bele barve

Blagovna št.: 186677

Blagovna znamka: Canon

Tiskalnik Canon SELPHY CP1300, bele barve_1

Eleganten, prenosljiv in hiter brezžični tiskalnik fotografij, Canon SELPHY CP1300, je odličen za ustvarjanje edinstvenih natisov fotografij iz združljivih pametnih naprav, fotoaparatov in drugih izdelkov.

Preberite več
Spletna cena
132,38 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,18 € x 13
Več o izdelku

Eleganten, prenosljiv in hiter brezžični tiskalnik fotografij, Canon SELPHY CP1300, je odličen za ustvarjanje edinstvenih natisov fotografij iz združljivih pametnih naprav, fotoaparatov in drugih izdelkov.

Canon SELPHY CP1300, bel - Izjemno hitro tiskanje fotografij profesionalne kakovosti iz pametnih naprav in drugih izdelkov

  • Prenosljivi brezžični tiskalnik fotografij omogoča, da hitro in kjer koli ustvarite obstojne natise fotografij vrhunske kakovosti iz združljivih pametnih naprav, fotoaparatov in drugih izdelkov. Delite dragocene trenutke na edinstvene načine z različnimi možnostmi postavitve strani in možnostmi "mešane" postavitve strani.

Pametno tiskanje

Uživajte v hitrem brezžičnem tiskanju iz pametnih naprav s programi Canon PRINT, MopriaTM, Apple AirPrintTM in z gumbom za Wi-Fi. Fotografije iz različnih pametnih telefonov lahko združite s funkcijo Party Shuffle.

Trajna kakovost 

Barvno-sublimacijska tehnologija zagotavlja, da so živahni in obstojni natisi vrhunske kakovosti pripravljeni v manj kot minuti. Samodejno optimiziranje slike zagotavlja, da so vaše fotografije vedno vrhunske.

Ustvarjajte edinstvene fotografije

Ustvarjajte in delite edinstvene natise fotografij v zelo kratkem času z uporabo različnih možnosti postavitve strani in možnosti "mešane" postavitve strani, vključno z možnostjo tiskanja na papir majhnih velikosti in možnostjo tiskanja fotografij za osebne dokumente.

Tiskanje na poti 

Tiskalnik je majhen, enostavno prenosljiv in omogoča hitro ter zanesljivo tiskanje fotografij profesionalne kakovosti kjer koli. Z izbirno visokozmogljivo baterijo lahko natisnete do 54 fotografij.

Več o tiskalniku Canon SELPHY CP1300

  • Barvno-termosublimacijski sistem tiskanja
  • Najvišja ločljivost: 300 x 300 dpi
  • Velik nagibni LCD 8,1 cm (3,2-palčni) barvni zaslon
  • Obstojnost slike do 100 let
  • Brezžična povezljivost in tiskanje, združljivo s standardom AirPrint, USBjem,
  • Podprte vrste kartic: SD, SDHC, SDXC

Garancija: 1 leto

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup