Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Kit za čiščenje teleskopov in daljnogledov Celestron

Blagovna št.: 301544

Blagovna znamka: Celestron

Kit za čiščenje teleskopov in daljnogledov Celestron

Celestron set za čiščenje teleskopov in daljnogledov vsebuje vse kar potrebujete za čiščenje vseh vrst leč.

Preberite več
Spletna cena
27,88 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,94 € x 2
Več o izdelku

Celestron set za čiščenje teleskopov in daljnogledov vsebuje vse kar potrebujete za čiščenje vseh vrst leč.

Celestron set, ki vsebuje vse kar potrebujete za čiščenje teleskopov, daljnogledov in drugih vrst leč. Komplet poskrbi, da odstranite prah in prstne odtise iz vseh steklenih in optičnih površin, vključno s teleskopi, daljnogledi, zornimi daljnogledi, monokularji, mikroskopi in celo iz leč fotoaparatov in mobilnih naprav.

Komplet vključuje zložljivo čistilno krtačo za odstranjevanje prašnih delcev in umazanije ter ponuja dva načina za čišcenje madežev in prstnih odtisov z optike, in sicer vlažne robčke za čiščenje leč in stekleničko tekočine za čiščenje leč z mehko krpo.

Opomba: Tekočino za čiščenje leč, krpo in robčke lahko uporabite za korektorsko lečo teleskopov Schmidt-Cassegrain. Teh elementov NE smete uporabljati na primarnih ali sekundarnih zrcalih teleskopih. Vzdržljiva torba je razdeljena na tri dele, da so vsi predmeti organizirani in pri roki. S praktično zanko za pas lahko komplet za čiščenje leč vzamete kamor koli. Prav tako se popolnoma prilega vašemu žepu ali majhni torbici.

Sestavine: Raztopina za čiščenje leč: maščobni alkohol polioksietilen eter | ŠT. CAS: 102–71–6 < 3 % propandiol butil eter, propilen glikol monobutil eter | CAS št.: 15821–83–7 > 1,5 % natrijev alkohol eter sulfat | CAS št.: 9004–82–4 < 0,5 % destilirana voda > 94 % karbomer > 1 % | ŠT. CAS 76050–42–5.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup