Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Televizor Sony XR65X93KAEP 4K, diagonala 164 cm

Blagovna št.: 291090

Blagovna znamka: Sony

Televizor Sony XR65X93KAEP 4K, diagonala 164 cm_1

S procesorjem Cognitive Processor XR bosta ogled vsebin in zvok na višji ravni. Naš revolucionarni procesor televizorjev Sony BRAVIA XR reproducira vsebino na način, ki ljudem omogoča ogled vsebin in zvok, ki sta neverjetno blizu njihovemu resničnemu doživetju. Razume, kako človeško oko sliko izostri in jo navzkrižno analizira, na podlagi tega pa nato ustvari pristno globino, izjemen kontrast in čudovite živahne barve.

Preberite več
Spletna cena
1.329,05 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
55,37 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

S procesorjem Cognitive Processor XR bosta ogled vsebin in zvok na višji ravni. Naš revolucionarni procesor televizorjev Sony BRAVIA XR reproducira vsebino na način, ki ljudem omogoča ogled vsebin in zvok, ki sta neverjetno blizu njihovemu resničnemu doživetju. Razume, kako človeško oko sliko izostri in jo navzkrižno analizira, na podlagi tega pa nato ustvari pristno globino, izjemen kontrast in čudovite živahne barve.

Zvok z zaslona, harmonija slik in zvoka
S tehnologijo Acoustic Multi-Audio uživate v zvoku, ki se ujema z dogajanjem na zaslonu. Visokotonci za pozicioniranje zvoka zagotavljajo harmonijo slik in zvoka in tako poskrbijo za potopitveno doživetje ob gledanju.

Z glasovnim iskanjem povejte, kaj želite gledati
Z glasovnim iskanjem hitreje poiščite priljubljene vsebine. Oddajo ali film lahko začnete gledati tako, da izgovorite naslov, ali pa ga poiščete z glasovnim iskanjem. Za začetek na upravljalniku pritisnite tipko za glas.

Obnovite, reciklirajte in zmanjšajte – zasnovani za okolje
BRAVIA XR za pristno doživetje z mislijo na okolje. V TV-jih in embalaži je manj primarne plastike. Okvir televizorja X90K je iz reciklirane plastike. Tehnologije za upravljanje osvetlitve ozadja, BRAVIA CAM in senzorji ne zagotavljajo le visokokakovostne slike, zmanjšujejo tudi porabo energije.

Širok barvni spekter za naravne sence in odtenke
X90K s ploščo Full Array LED, ki vključuje procesor Cognitive Processor XR, s svojo LED-strukturo ter s tehnologijo XR Triluminos Pro reproducira več kot milijardo barvnih odtenkov s prefinjenimi razlikami. V nasičenosti, odtenkih in svetlosti zagotavlja naravne odtenke vsake podrobnosti, še posebej v zelenih in rdečih barvah.

Uživajte v globljih črnih odtenkih in dodatni svetlosti
Cognitive Processor XR izboljša slike za naravne barve in globino. Z natančno uravnavo izhoda svetlobe po celotnem območju zaslona XR Contrast Booster prilagodi svetlost izrazitejših sijočih odtenkov in osenčenih črnih odtenkov. Prizori so resničnejši z dodatnimi podrobnostmi.

Obnovitev izgubljene teksture, vsa vsebina povečana na 4K
S tehnologijo XR 4K Upscaling boste uživali v razvedrilnih vsebinah v kakovosti blizu 4K, ne glede na vsebino ali vir. Cognitive Processor XR dostopa do podatkov ter pametno poustvarja izgubljene teksture in podrobnosti za vrhunsko sliko.

Pametna obdelava za prizore s hitro premikajočimi se predmeti
Spremljanje športnih dogodkov in akcijskih prizorov je odslej še boljše. Naš procesor Cognitive Processor XR s tehnologijo XR Motion Clarity analizira gibanje v več okvirih in zagotavlja, da je slika svetla, razločna in brez motenj.

Mogočen zvok prizorov se natančno ujema s slikami
Tehnologija Acoustic Multi-Audio vključuje visokotonce za pozicioniranje zvoka, tako da zvok prihaja s pravega mesta v prizoru. Zvočniki X-Balanced za čist zvok visoke kakovosti.

Vaše razvedrilne vsebine z zvišanim prostorskim zvokom 3D
S televizorji BRAVIA XR vse vsebine, ki jih gledate, vključujejo pristni prostorski zvok. Tehnologija XR Surround z zvočniki televizorja ustvari prostorski zvok s strani in od zgoraj, tako da lahko doživite 3D zvok. Naši televizorji BRAVIA XR so združljivi tudi s tehnologijo Dolby Atmos.

Več o televizorju Sony XR65X93KAEP

  • Velikost zaslona: 164 cm (65")
  • Tip zaslona: LCD
  • Ločljivost: 3840 x 2160
  • Odveževanje: 100 Hz
  • Operacijski sistem: Android TV
  • Vgrajen pomnilnik: 16 GB
  • WIFI
  • Apple Airplay
  • HDMI: Da - 4x
  • HDCP2.3
  • eARC
  • USB: 2x
  • Dimenzije brez stojala (š X V X G): Pribl. 145,2 x 83,4 x 7,2 cm
  • Dimenzije s stojalom (š X V X G): Pribl.145,2 x 68,3 x 33,1 cm
  • VESA: 30 x 30 cm
  • Teža s stojalom / brez stojala: 24 kg / 22,9 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Diagonala (v inčih):
65
Diagonala (v cm):
164
Ločljivost:
4K Ultra HD
Tip zaslona:
LCD
Frekvenca osveževanja:
100 Hz
Energijski razred:
F
Širina (v cm):
145
Višina (v cm):
83
Dolžina (v cm):
7
Omrežne povezave:
wifi
Ostale lastnosti:
Smart TV
Povezljivost:
USB, hdmi
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup