Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Televizor Philips The ONE 58PUS8517 LED 4K UHD Smart TV, Ambilight, diagonala 147 cm

Blagovna št.: 295077

Blagovna znamka: Philips

Televizor Philips The ONE 58PUS8517 LED 4K UHD Smart TV, Ambilight, diagonala 147 cm_

Ali želite vedno uživati v čudoviti sliki? Kaj pravite na povsem enostavno povezljivost in popolno doživetje, kot ga lahko ponudi le Philipsov Ambilight? Za vse trenutke, ko si enostavno zaželite gledanja televizorja – takrat si zaželite le tega, pravega "The One".

Preberite več
Spletna cena
999,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
41,66 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Ali želite vedno uživati v čudoviti sliki? Kaj pravite na povsem enostavno povezljivost in popolno doživetje, kot ga lahko ponudi le Philipsov Ambilight? Za vse trenutke, ko si enostavno zaželite gledanja televizorja – takrat si zaželite le tega, pravega "The One".

S čarobnim Ambilightom. Samo pri Philipsu.
S Philipsovo tehnologijo Ambilight postane že tako odlična izkušnja ob gledanju televizorja še boljša! LED-sijalke nameščene ob robovih televizorja barve svetlobnega sija prilagajajo popolnoma sinhronizirano s prikazano sliko ali predvajano glasbo. Izražajo toplino in delujejo privlačno, zato se boste vprašali, kako ste lahko do sedaj živeli s televizorjem brez Ambilighta.

Z živahno sliko HDR. Televizor 4K UHD Philips.
Želite med gledanjem vsakega delčka filma uživati v popolni sliki? Vaš televizor Philips 4K UHD je združljiv z vsemi sodobnimi formati HDR, kar pomeni, da boste vedno uživali v jasni, čudovito ostri sliki. Videli boste vse podrobnosti, tudi v temnih ali svetlih scenah.

Vedno popolnost, ne glede na vir. Philipsova tehnologija P5.
Philipsova tehnologija P5 zagotavlja sliko, ki je tako briljantna kot vaša priljubljena vsebina. Podrobnosti so opazno poglobljene. Barve so živahne, kožni odtenki imajo naravni videz. Kontrast je tako oster, da boste čutili vsako podrobnost. Gibanje pa je tako popolnoma tekoče.

Filmska slika in zvok. Dolby Vision in Dolby Atmos.

Vaši priljubljeni filmi, oddaje in igre bodo s tehnologijama Dolby Vision in Dolby Atmos videti in slišati osupljivo. Glejte sliko na način, kot si je to zamislil režiser, brez tveganja, da bi bila le-ta pretemna. Vse zvoke boste slišali popolnoma razločno. Uživajte v zvočnih učinkih, kot da bi bili v središču dogajanja.

Tanek televizor. Izdelan za prihodnost.

Iščete televizor, ki ustreza vašemu prostoru? Ta pametni televizor 4K UHD, z zaslonom, ki praktično nima robov, bo dobro videti v vsakem prostoru. Lep, geometrijsko skladen podstavek daje občutek, kot da televizor v prostoru lebdi. Naša embalaža je izdelana iz recikliranega kartona in papirja.

Philipsov brezžični domači sistem s tehnologijo DTS Play-Fi

Philipsove brezžične domače sisteme s tehnologijo DTS Play-Fi boste v svojem domu v le nekaj sekundah povezali z združljivimi zvočniki Soundbar in brezžičnimi zvočniki. Prisluhnite filmom v kuhinji. Glasbo predvajajte kjer koli. Ustvarite sistem domačega kina s predvajanjem prostorskega zvoka, pri katerem prevzame Philipsov televizor vlogo centralnega zvočnika.

Televizor The One je pripravljen na priklop katere koli igralne konzole.

Vaš Philipsov televizor je odličen za igranje iger. Po vklopu igralne konzole televizor samodejno preklopi na način izjemno hitre odzivnosti, kar med igranjem iger zagotavlja takojšnjo odzivnost in neverjetno tekočo grafiko. Tehnologiji HDMI 2.1 in VRR sta podprti, slog Ambilighta v načinu Igre pa bo v prostoru zagotovil pristno vzdušje.

Televizor The One, ki je preprosto pameten. Android TV.

Philipsov televizor z OS Android TV zagotovi želeno vsebino, kadar koli jo želite. Osnovni zaslon lahko prilagodite tako, da bodo na njem prikazane najbolj priljubljene aplikacije, zato bo pretakanje filmov in oddaj enostavnejše. Gledanje nadaljujte od tam, kjer ste ostali.

Glasovno upravljanje. Pomočnik Google. Deluje z Alexo.

Pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku, če želite govoriti s Pomočnikom Google. Z lastnim glasom upravljajte televizor ali pametne domače naprave, ki podpirajo Pomočnika Google. Ali pa prosite Alexo, naj upravlja televizor, prek naprave, ki podpirajo Alexo.

 

Več o televizorju Philips the one 58PUS8517

  • Diagonala zaslona: 146 cm
  • Energijski razred: F
  • Pametni TV: da
  • Samodejni izklop: da
  • Ločljivost: 3840 x 2160
  • Digitalni sprejemnik: DVB T/ T2/ T2-HD/ C/ S/ S2
  • Digitalna predelava zvoka: Dolby Atmos
  • Frekvenca osveževanja: 60 Hz
  • Zaslon: LED 4K Ultra HD
  • Razmerje stranic: 16 : 9
  • Operacijski sistem: Android 11
  • Diagonala zaslona: 146 cm
  • Vmesniki in priklopi: HDMI, USB, satelitski priključek, standardni vmesnik plus (CI+), digitalni avdio izhod (optični), Ethernet-LAN RJ-45, izhod za slušalke, storitveni priključek
  • Zvočniki: 2 x 10 W zvočnik polnega razpona

Vsebina kompleta

  • Stojalo
  • Napajalni kabel
  • Kratek priročnik z navodili za uporabo
  • Daljinski upravljalnik

 

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Diagonala (v inčih):
58
Diagonala (v cm):
146
Ločljivost:
4K Ultra HD
Tip zaslona:
LED
Energijski razred:
F
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup