Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

EON TV PREPAID 3M

Blagovna št.: 241549

Blagovna znamka: Telemach

EON TV PREPAID 3M

Z aplikacijo EON Smart TV spremenite vaš način gledanja televizije.

Preberite več
Spletna cena
14,50 €
Preverite zalogo na prodajnih mestih
Več o izdelku

Z aplikacijo EON Smart TV spremenite vaš način gledanja televizije.

Sedaj lahko vsi, ki imate pametni televizor, doživite televizijo EON tudi izven omrežja Telemach oz. z internetno naročnino (s hitrostjo vsaj 1Mb/s) pri drugem operaterju. Paket vam ponuja aplikaciji EON in EON Smart TV z bogato programsko shemo za vsakogar. Video klub z vsebinami na zahtevo in ogledom vsebin za do 7 dni nazaj. Prenesite aplikacijo EON na svojo tablico, mobilni telefon ali prenosni računalnik in uživajte v gledanju svojih najljubših vsebin.

Registracija in aktivacija predplačniškega paketa EON TV je mogoča le z mobilno številko in elektronskim naslovom, ki še nista bila uporabljena za registracijo računa na naročniškem portalu Telemach (https://telemach.si/account). 

Koda za aktivacijo EON TV je veljavna do datuma, ki je naveden na priloženem kuponu.  Sočasen ogled vsebin je možen na enem televizorju in na eni od največ treh registriranih mobilnih naprav.  Za pakete EON TV veljajo Posebni pogoji paketov EON, ki so dostopni na www.telemach.si in na prijavni strani storitve.  Več informacij o splošnih in posebnih pogojih storitev, cenah ter aktivaciji poiščite na www.telemach.si.

Podrobnosti izdelka
Vrsta:
SIM kartice in predplačniški paketi
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup