Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Lego Technic Porsche 911 RSR - 42096

Blagovna št.: 240865

Blagovna znamka: LEGO

Lego Technic Porsche 911 RSR - 42096

Razišči inovativni inženiring in rokodelstvo enega vodilnih proizvajalcev avtomobilov na svetu z osupljivim modelom avtomobila LEGO® Technic Porsche 911 RSR.

Preberite več
Spletna cena
159,99 €

Zlata cena
146,94 €
Prihranek
13,05 € (-8%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
29,39 € x 5
Več o izdelku

Razišči inovativni inženiring in rokodelstvo enega vodilnih proizvajalcev avtomobilov na svetu z osupljivim modelom avtomobila LEGO® Technic Porsche 911 RSR.

Več o izdelku Lego Technic Porsche 911 RSR

Razvili smo ga skupaj s Porschejem, tako da ta modelček res obsega vso mogočnost in ikonske obline 911 RSR-ja, vozila, izdelanega za obvladovanje izzivov na mednarodnih vzdržljivostnih dirkah GT. Zunanje podrobnosti vključujejo zadnje krilo z nosilci v obliki labodjega vratu, podaljšani zadnji difuzor in posebna stranska ogledala - vsa načrtovana za maksimalno aerodinamično učinkovitost. 

Odpri vrata in odkril boš pilotsko kabino, polno realističnih podrobnosti, vključno z radarskim zaslonom, delujočim krmilom, gasilnim sistemom in celo zemljevidom Lagune Sece, natisnjenem na voznikova vrata. Ta osupljivi model je opremljen tudi z vidnim diferencialom, neodvisnim vzmetenjem in 6-cilindrskim protibatnim bokserskim motorjem s premičnimi bati, postavljenimi pred zadnjo os. Črna platišča z naperami, realistične sprednje in zadnje luči ter avtentična barvna kombinacija bele, rdeče in črne s podrobnostmi na nalepkah dodajo piko na i resnično osupljivemu modelu LEGO superavtomobila! Primerno za otroke od 10 leta starosti dalje.
 

Podrobnosti izdelka
Tematika:
LEGO® Technic™
Za starost:
10+
Uporaba izdelka

Opozorilo: Za razlage varnostnih opozoril na izdelku glejte dokument Uredba o varnosti igrač (ur.l. 34/2011 s spr. in dop.), Priloga V.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup