Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Sanitarna toplotna črpalka Vaillant aroSTOR VWL B 80 L

Blagovna št.: 282166

Blagovna znamka: Vaillant

Sanitarna toplotna črpalka Vaillant aroSTOR VWL B 80 L

Toplotna črpalka za pripravo tople vode z opcijo stenske namestitve in vgrajenim električnim grelcem. 

Preberite več
Spletna cena
1.448,14 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
120,68 € x 12
Več o izdelku

Toplotna črpalka za pripravo tople vode z opcijo stenske namestitve in vgrajenim električnim grelcem. 

Podroben opis:

Sanitarna toplotna črpalka aroSTOR VWL B v 80 litrski izvedbi z opcije stenske montaže. V kolikor stenska montaža ni mogoča, je opcijsko možna tudi montaža na talni podstavek.

Zahvaljujoč kompaktnemu dizajnu in možnosti stenske montaže, je ta proizvod idealen za pripravo tople vode v večstanovanjskih enotah z majhnim številom stanovalcev v posameznem stanovanju. V zaprtem hladilnem krogu se ciklično izvaja proces izparevanja, kompresije, kondenzacije in ekspanzije ekološkega hladiva (R290). Na ta način se toplota iz okolja prenaša na sanitarno vodo v integriranem vsebniku. Da bi se ta proces nemoteno odvijal, je potrebno zagotoviti dovod svežega zraka iz okolja in odvod odpadnega zraka nazaj v okolje.

Toplotna črpalka deluje v razponu temperature okolice od -7°C do +35°C. V kolikor zunanja temperatura ni v tem okviru, bo toplotna črpalka aktivirala integriran električni grelnik. Dodatna funkcija tega grelnika je tudi zaščita pred legionelo, ker lahko vodo ogreje na več kot 60°C. Vsebnik za toplo vodo je iz poboljšanega jekla in iz notranje strani emajliran. Tovarniška potopljena magnezijeva anoda ščiti vsebnik pred korozijo.

Preko upravljalne plošče z LDCD zaslonom lahko programiramo način delovanja toplotne črpalke s sledečimi opcijami: izbor želene temperature, časovno programiranje delovanja, zaščita pred legionelo, funkcija dopusta, zaščita pred zmrzovanjem in TURBO funkcija za hitro ogrevanje vsebnika s hkratnim delovanjem toplotne črpalke in elektro grelnika.

Koncentrični priključek bo znatno poenostavil montažo toplotne črpalke. Lahko ga uporabim v vertikalni ali horizontalni varianti, potrebno pa je spoštovati navodila za montažo (maksimalna dolžina koncentričnega priključka brez kolen 5 metrov, vsako 90° koleno zmanjša dolžino za 2 metra).

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Z vključeno montažo:
Ne
Moč gretja (v kW):
1.6
Velikost bojlerja (v L):
80
Glasnost zunanje enote (v dB):
36
Energijski razred:
A+
COP:
2.34
Največja izh. temperatura (v °C):
65
Moč gretja el. grelca (v kW):
1.2
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup