Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Igra Assassin's Creed: Odyssey za PS4

Blagovna št.: 256544

Blagovna znamka: UBISOFT

Igra Assassin's Creed: Odyssey za PS4

Izberite zabavno igrico Assassin's Creed: Odyssey za konzolo PS4.

Preberite več
Spletna cena
29,99 €
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite zabavno igrico Assassin's Creed: Odyssey za konzolo PS4.

Napišite svojo legendarno Odisejo in zaživite epske dogodivščine v svetu, kjer je pomembna vsaka izbira. Obsojeni na smrt s strani vaše družine, se podajte na epsko potovanje od izposojenega plačanca do legendarnega grškega junaka in odkrijte resnico o svoji preteklosti. Ustvarite svojo pot skozi vojni porušen svet, ki so ga oblikovali bogovi in ​​ljudje, kjer trčijo gore in morje. Spoznajte znane osebnosti antičnih Grkov in sodelujte s ključno točko v zgodovini, ki je oblikovala zahodno civilizacijo.

Assassins Creed Odyssey postavlja v ospredje izbiro igralcev z novostmi, ki jih doslej še ni bilo videti v Assassins Creedu, ko izbirate junaka, ki ga želite postati, in spremenite svet okoli sebe. Skozi odnose, ki jih gradite z barvitimi liki in odločitve, ki jih sprejemate v svoji Odiseji, ste vi tisti, ki nadzorujete svojo usodo. Prilagodite svojo opremo in obvladajte nove posebne sposobnosti ter prilagodite svoj heros nabor spretnosti svojemu slogu igre. Prebijte svojo pot čez Grčijo in sodelujte v notranjih bitkah na kopnem in morju, da postanete pravi heroj legende.

Več o igri Assassin's Creed: Odyssey

  • POSTANITE LEGENDARNI GRČKI JUNAK - V prvi za franšizo Assassins Creed lahko izberete, katerega junaka boste poosebljali na tem epskem potovanju, Alexios ali Kassandra. Prilagodite svojo opremo, nadgradite svoje sposobnosti in prilagodite svojo ladjo na svoji poti, da postanete legendarni grški junak.
  • PRIDITE V ANTIČNO GRČIJO  - Od višin zasneženih gorskih vrhov do globin Egejskega morja raziščite celo državo, polno neokrnjenih okolij in mest na vrhu Grčije zlate dobe. Nepričakovana srečanja bodo vaši zgodbi vdahnila življenje, ko boste srečali pisane like, bitke hudobnih plačancev in še več.
  • IZBERITE SVOJO POT - S svojimi odločitvami oblikujete svet okoli sebe z več kot 30 urami dialoga o izbiri in več koncev iger. Doživite živ, dinamičen svet, ki se nenehno razvija in odziva na vsako vašo odločitev.
  • BORITE SE V EPIČNI BITKI  -  Pokažite svoje izredne bojevniške sposobnosti in spremenite plimovanje v času peloponeske vojne. Obtožite se epskih spopadov med Sparto in Atenami v velikih bitkah, kjer se med seboj spopadata 150 proti 150 vojakov.
  • JADRITE PO EGEJSKEM MORJU - Poiščite neznane lokacije, odkrijte skrite zaklade ali si v pomorskih bitkah privoščite celotno floto. Prilagodite videz svoje ladje, nadgradite orožje po svojih močeh in rekrutirajte člane posadke z edinstvenimi ugodnostmi, prilagajajte pomorski boj svojemu slogu.
  • DEŽELA MITOV IN LEGEND - Odkrijte svet, bogat z miti in legendami. Od starodavnih ritualov do slovitih kipov se soočite z legendarnimi osebnostmi Grkov in odkrijte resnično naravo mitoloških zveri, kot sta Meduza in Minotaver.
  • Primerno za starost: od 18. leta dalje
  • za konzolo PS4
Podrobnosti izdelka
Kompatibilno z:
Playstation 4
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup