Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Pomivalni stroji Gorenje GS671C60W, prostostoječi

Blagovna št.: 281101

Blagovna znamka: Gorenje

POMIVALNI STROJ GORENJE GS671C60W, PROSTOSTOJEČI

Izberite prostostoječi pomivalni stroj GORENJE GS671C60W.

Preberite več
Spletna cena
689,90 €

Zlata cena
529,90 €
Prihranek
160,00 € (-23%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
44,16 € x 12
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izberite prostostoječi pomivalni stroj GORENJE GS671C60W.

16 pogrinjkov - Dovolj prostora za vso vašo posodo

Pomivalni stroji SmartFlex zagotavljajo dovolj prostora za vse vaše potrebe. V treh košarah lahko pomijete posodo in pribor za do 16 pogrinjkov naenkrat. Povsem fleksibilna notranjost omogoča številne različne možnosti zlaganja posode, preprosto uporabo ter popolne rezultate pomivanja.

Čista posoda v le 15 minutah


Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate in vaša posoda bo pomita v le 15 minutah.

Samodejno odpiranje vrat po končanem pomivanju


Po koncu pomivanja se vrata pomivalnega stroja samodejno rahlo odprejo, ravno dovolj, da odvečna para izhlapi. To omogoča dovod svežega zraka do posode, zato se vsa posoda, tudi plastična, popolnoma posuši. Izvrstna rešitev za hitro sušenje ob nizki porabi energije.

Izjemna moč, visoka učinkovitost


Novi izjemno močni brezkrtačni motor Inverter PowerDrive z nadzorovano hitrostjo delovanja zagotavlja odlično in precej tišje delovanje, nizko porabo energije ter daljšo življenjsko dobo. Pri pomivalnih strojih Gorenje vam ob spletni registraciji na gorenje.si v roku 30 dni od nakupa kjerkoli v Sloveniji omogočimo tudi 10 let jamstva na inverter motor.

Prihranek časa in vode


Pri ročnem pomivanju posode za 12 standardnih pogrinjkov porabite do 100 litrov vode. Pri pomivanju v pomivalnem stroju porabite desetkrat manj.

Natančno oblikovana notranjost


Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne popraska in se lahko popolnoma posuši. Vsak detajl je natančno zasnovan, zato da je uporaba aparata kar se da preprosta.

Zabava za dva ali za dvanajst – posoda bo brezhibno čista


Včasih je treba le na hitro sprati kozarce, drugič je pomivalni stroj poln umazane težke posode od nedeljskega kosila. Napredna senzorska tehnologija prilagaja vaš program pomivanja posode in pomije posodo do popolnosti ob optimizirani porabi vode in energije. Tako ne potrebujete posebnih programov za steklo ali za intenzivno pomivanje – en sam samodejni program bo povsem zadostoval za vse vaše potrebe.

Vedno čista steklenička za vašega dojenčka


S to funkcijo podaljšate čas pomivanja in zvišate temperaturo za 5 °C. V kombinaciji z intenzivnim programom to pomeni, da je posoda pomita pri temperaturi 75 °C, kar uniči večino bakterij. Program, ki posnema proces sterilizacije, je ustvarjen z mislijo na družine z dojenčki, namenjen pa je pomivanju pripomočkov in stekleničk zanje.

Hitro vsakodnevno pomivanje


Zahvaljujoč optimizaciji vseh faz pomivalnega cikla lahko pomivalni stroji SmartFlex opravijo z vašo posodo že v 90 minutah. To pomeni, da je lahko poln stroj umazane posode pomit in posušen precej hitreje, kot če bi to počeli ročno, hkrati pa je za to potrebne veliko manj vode in energije. (Pri modelih širine 45 cm je čas trajanja še krajši, 60 min.)

Brez skrbi pred izlivom vode


Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. Funkcija AquaStop ostane popolnoma funkcionalna skozi celotno življenjsko dobo aparata.

Popolna higiena v notranjosti stroja


Samodejni sistem čiščenja filtra izpira ostanke hrane in ohranja njegovo prehodnost. S tem preprečuje morebitne težave in nepravilnosti delovanja.

Hiter in učinkovit


Hiter in učinkovit program, zasnovan za vsakodnevno pomivanje manj zasušene posode. S tipko SpeedWash ga lahko skrajšate na 15 minut.

Nežno pomivanje, primerno tudi za kristalne kozarce


S tem posebej razvitim programom za steklo bodo pomivalni stroji Gorenje SmartFlex nežno poskrbeli za vse vaše steklene kozarce. Zaradi nižje temperature pomivanja je program primeren tudi za kristalne kozarce.

Prilagodljiv vsaki posodi


Preprost 2- ali 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov, notranjost vašega pomivalnega stroja pa popolnoma prilagodi vašim potrebam.

Vedno popolnoma čist pomivalni stroj


Čista kad pomivalnega stroja zagotavlja večjo učinkovitost, ki bo vedno izpolnila vaša pričakovanja. Zaženite samočistilni program enkrat mesečno in vam ne bo potrebno ročno čistiti kadi pomivalnega stroja, pršilk in cevi.

Popoln nadzor nad trenutnim stanjem


Dodatni LED zaslon na zunanji strani vrat pomivalnega stroja nenehno prikazuje trenutno stopnjo programa pomivanja posode in preostali čas. Tako vedno veste, ali lahko varno dodajate posodo ali je pomivalni stroj v stanju intenzivnega pranja ter ali se je postopek sušenja že začel oziroma ko je cikel pranja zaključen.

Do 30 % boljši rezultati pomivanja


Dodatna brizgalna ročica zagotovlja večji doseg pršenja vode in do 30 % boljše rezultate pomivanja. Vsa posoda in pribor bodo vedno pomiti do popolnosti.

Varčevanje z denarjem


Zahvaljujoč novemu motorju Inverter PowerDrive, optimiziranim programom in pametnim rešitvam, kot je TotalDry, pomivalni stroji Gorenje združujejo popolne rezultate čiščenja in sušenja z nizko porabo energije.

 

Več o pomivalnem stroju Gorenje GS671C60W

  • Razred energijske učinkovitosti: C
  • Barva izdelka: bela
  • Poraba električne energije na 100 ciklov: 76 kWh
  • Zakasnitev začetka pomivanja: 0-24 h
  • Nivo hrupa (max) dB(A): 42

Mere (Š x V x G): 60 x 48,8 x 59,6 cm
Teža: 51,6

 

Garancija: 5 let

Podrobnosti izdelka
Vrsta pomivalnega stroja:
Prostostoječi
Energijski razred:
C
Širina pomivalnega stroja (v cm):
60
Število pogrinjkov:
16
Poraba vode (v l):
7
Zaščita pred izlivom:
Da
Glasnost (v dB):
42
Samodejno odpiranje vrat:
Ne
Barva:
Bela
Dokumenti in priloge
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup