Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

PETROL PREMIUM PRO 5W-30 S3, 1 L

Blagovna št.: 247549

Blagovna znamka: Petrol

PETROL PREMIUM PRO 5W-30 S3, 1L_1

Kakovostno motorno olje PETROL PREMIUM PRO 5W-30 S3.

Preberite več
Spletna cena
21,00 €
21,00 €/l
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,50 € x 2
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Kakovostno motorno olje PETROL PREMIUM PRO 5W-30 S3.

Premium Pro 5W-30 S3 je sintetično visokozmogljivo motorno olje, posebej razvito za sodobne bencinske in dizelske motorje s filtrom trdnih delcev za nekatera osebna vozila RENAULT in NISSAN.

 Zaradi ekstremno nizke vsebnosti pepela, fosforja in žvepla varuje in povečuje obstojnost filtra trdnih delcev in zmanjšuje emisije izpušnih plinov. Z najnovejšo tehnologijo aditiviranja je tudi zagotovljena čistoča motorja, zmanjšano trenje gibljivih delov in dolga življenjska doba motorja, zmanjšuje obrabo delov motorja s hitrim kroženjem olja, zlasti v fazi ogrevanja motorja, kar omogoča največje obremenitve in zagotavlja zanesljivo delovanje motorja. Olje ima tudi odlične nizkotemperaturne lastnosti, kar zagotavlja hiter zagon motorja pri izjemno nizkih temperaturah, dolge intervale vzdrževanja in zagotavlja najvišjo zanesljivost delovanja motorja. 

Motorno olje Premium Pro 5W-30 S3 je primerno motorno olje za sodobne bencinske in dizelske motorje s filtrom trdnih delcev za nekatera osebna vozila RENAULT in NISSAN, ki zahtevajo olje zmogljivosti ACEA C4 in RN 720. olje. Premium Pro 5W-30 S3 ustreza mednarodnim specifikacijam in zahtevam proizvajalcev vozil: ACEA C4, Renault RN 0720, MB 226.51. 

Več o motornem olju PETROL PREMIUM PRO 5W-30 S3:

  •  Blagovna znamka: Petrol 
  • Viskoznost motornega olja: SAE 5W-30
Podrobnosti izdelka
Viskoznost motornega olja:
5W-30
Volumen (v L):
1
Uporaba izdelka

Opozorilo: Zaradi ekstremno nizke vsebnosti pepela, fosforja in žvepla je treba biti pazljiv pri uporabi tega olja za nekatere motorje. Upoštevajte navodila proizvajalca vozila glede vzdrževanja in zahtev za motorno olje. 

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup