Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Radio ura Blaupunkt CRP81USB s projekcijo

Blagovna št.: 239365

Blagovna znamka: Blaupunkt

Radio ura Blaupunkt CRP81USB s projekcijo_1

Jutranje vstajanje ni nujno težko opravilo. S to budilko se lahko prebujate ob zvoku brenčala ali zvokih vaše priljubljene radijske postaje. Ima funkcijo dvojnega alarma in dremeža. Odlikujejo jo senzor sobne temperature, ambientalna osvetlitev in USB izhod za napajanje.

Preberite več
Spletna cena
55,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,18 € x 5
Več o izdelku

Jutranje vstajanje ni nujno težko opravilo. S to budilko se lahko prebujate ob zvoku brenčala ali zvokih vaše priljubljene radijske postaje. Ima funkcijo dvojnega alarma in dremeža. Odlikujejo jo senzor sobne temperature, ambientalna osvetlitev in USB izhod za napajanje.

Odlikujejo jo projekcija trenutnega časa in zunanje temperature, možnost polnjenja vaših prenosnih naprav in ambientalna osvetlitev.

Jutranje prebujanje…bo kdaj prijetno opravilo? Mora biti to vedno najmanj prijeten dogodek v dnevu? Seveda ne! Vse kar potrebujete je signal, ki ga oddaja nova CRP81USB radio ura.

Ta majhna, modna naprava ima vgrajen FM radio sprejemnik z digitalno PLL sintezo frekvenc in omogoča shranjevanje do 20 priljubljenih postaj. Funkcija časovnika omogoča samodejni izklop naprave v obdobju od 5 do 90 minut. To je še posebej uporabno če radi zaspite ob zvoku radia.

Vgrajena ura z dvojnim alarmom vam omogoča, da nastavite dva različna časa alarma. Funkcijo dremeža bodo zagotovo cenili vsi, ki radi spijo, saj omogoča prilagajanja ure alarma od 5 do 60 minut.

Proizvajalec je zagotovil, da se uporabnik dobro počuti ob prebujanju tudi zaradi možnosti prilagoditve alarma v obliki shranjene radijske postaje ali zvočnega signala. Na ta način lahko izberete zvok s katerim se želite prebuditi!

Velik, lahko berljiv, LED zaslon s prilagodljivo zatemnitvijo, prikazuje trenuten čas, ki je viden tudi iz daljše razdalje. Zahvaljujoč spodnji LED osvetlitvi, s prilagodljivo intenziteto ima naprava zelo moden izgled.

Radio ura je opremljena s prilagodljivim projektorjem, ki se uporablja za prikaz časa in trenutne zunanje temperature na steni ali stropu. Informacija o trenutni zunanji temperaturi se prenaša preko zunanjega senzorja, ki ga postavite na zunanjo stran okna.

Z radio ura CRP81USB je olajšano tudi napajanje vaših mobilnih naprav. Preprosto povežite napajalni kabel vašega pametnega telefona na USB priključek na zadnji strani naprave, drugi konec pa v vaš mobilni telefon ali tablico in radio ura bo samodejno pričela s polnjenjem vaše mobilne naprave.

Bujenje s priljubljeno radijsko postajo, funkcija dremeža in posodobljena informacija o zunanji temperaturi, bodo poskrbeli, da bo vsako jutro prijetno!

Več o radio uri Blaupunkt CRP81USB

  • PLL FM radio z 20 spominskimi mesti
  • Ura z dvojnim alarmom in funkcijo dremeža
  • USB izhod za polnjenje
  • Projekcija časa in zunanje temperature (možnost rotacije)
  • Senzor zunanje temperature (433 MHz)
  • Velik LED zaslon
  • Ambientalna osvetlitev
  • Prilagodljiva zatemnitev
  • Alarm z radijem ali brenčalom
  • Adapter za napajanje: DC 5V 1,2A
  • Kopija časa: CR2032 (baterije niso priložene)
  • Dimenzije: 198 x 95,6 x 47 mm
  • Teža: 0,228 kg

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Reža za spominsko kartico:
Ne
Daljinski upravljalnik:
Ne
FM radio:
Da
Ethernet priključek:
Ne
Vgrajena baterija / akumulator:
Da
Vodoodpornost:
Ne
Bluetooth povezljivost:
Ne
WiFi povezljivost:
Ne
USB vhod:
Da
Vrsta napajanja:
230 V omrežni priklop
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup