Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Poganjalec Free2Move, Retro Happy Ride, Puder Pink

Blagovna št.: 254457

Blagovna znamka: Free 2 Move

Free2Move Poganjalec Retro Happy Ride, Puder Pink

Šolsko kolo-poganjalec za učenje ravnotežja, spretnosti in koordinacije. Ima 12-palčne posebne EVA gume, ki so trpežne, odporne na vodo in zagotavljajo odlične vozne lastnosti. Vključuje zvonček in odstranljivo košaro. 

Preberite več
Spletna cena
89,99 €

Spletna akcijska cena
43,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
45,63 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,99 € x 4
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Šolsko kolo-poganjalec za učenje ravnotežja, spretnosti in koordinacije. Ima 12-palčne posebne EVA gume, ki so trpežne, odporne na vodo in zagotavljajo odlične vozne lastnosti. Vključuje zvonček in odstranljivo košaro. 

Poganjalec je odlična izbira za učenje vožnje s kolesom. Uporaba je mogoča za otroke med tretjim in šestim letom. Zasnova je izredno trpežna, materiali izdelave so kakovostni, prav tako pa prejmete skupaj s poganjalčkom še priročno košaro in zvonček. Je izredno enostaven za prenašanje, trpežna kolesa iz EVA gume pa bodo poskrbela za prijetno vožnjo in odlične vozne lastnosti.

Poganjalec, ki raste z otrokom

Poganjalec vam omogoča izredno avtonomijo in raste z vašim otrok. Omogoča nastavljanje po višini sedeža in pa po višini krmila. Tehta le 4,5 kg, zato je popolnoma enostaven za prenašanje. Brezskrbno se lahko z vašim malčkom ali malčico odpravite na sprehod, saj ga ob neuporabi preprosto nesete. Pri uporabi poganjalčka je priporočeno, da se uporablja z vso potrebno zaščitno opremo, da se otroka zaščiti pri morebitnimi poškodbami. Uporaba poganjalčka prav tako ni priporočljiva v prometu in za otroke mlajše od 3. let.

Odlična kolesa

Poganjalec ima 12-palčne posebne EVA gume. Te so trpežne, odporne na vodo in zagotavljajo odlične vozne lastnosti. Absorbira udarce in s tem pripomore k prijetni in lahkotnejši vožnji, ki bodo vašega malčka začarala. Poganjalček je primeren za otroke od 3. do 6. leta, oziroma je uporaba dovoljena do 35 kg.

Trpežen otrokov sopotnik

Šolsko kolo - poganjalec omogoča učenje ravnotežja, spretnosti in koordinacije. Ta način vožnje pomaga otroku hitreje osvojiti vožnjo na dveh kolesih. Na sprednji del kolesa je nameščena pletena plastična košara modnega izgleda v katero lahko otrok odloži ali prevaža svoje igrače. Poganjalec ima vključen zvonček, ki bo vašemu malemu junaku pomagal pri odkrivanju sveta.

Več o Free2Move poganjalcu Retro Happy Ride, Puder Pink

  • Vključuje z zvončkom
  • Vključuje košaro (odstranljivo)
  • Kolesa 12 col EVA gume
  • Premazan z okolju prijazno barvo.
  • Primerno za otroke od 3. do 6. leta starosti
  • Max obremenitev: 35 kg
  • Višina sedeža po višini nastavljivo 42-51 cm
  • Višina krmila po višini nastavljivo 59-64 cm
  • Teža 4,5 kg
  • Dimenzije 87 x 60 x 40 cm
  • Barva: roza

Opozorilo! 

  • Pri uporabi je potrebno nositi zaščitno opremo (čelado, ščitnike, rokavice). Izdelek je igrača in ni namenjen uporabi v javnem prometu ker ni prirejen za javni promet.
  • Izdelka naj ne uporabljajo otroci, mlajši od 36 mesecev, ker izdelek vsebuje majhne delce in lahko pride do zadušitve
  • Dodatna razlaga varnostnih opozoril na igračah
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup