Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Steklenička EQUA Active black, 550 ml

Blagovna št.: 313773

Blagovna znamka: Equa

Je izjemno kakovostna steklenička, s katero zagotovo ne boste pozabili na primeren vnos tekočine. Zaradi njene posebne oblike in elegantnih barv, jo boste z veseljem uporabljali ob različnih priložnostih.

Preberite več
Spletna cena
20,00 €

Zlata cena za 30 Zlatih točk
9,99 €
Prihranek
10,01 € (-50%)
Več o izdelku

Je izjemno kakovostna steklenička, s katero zagotovo ne boste pozabili na primeren vnos tekočine. Zaradi njene posebne oblike in elegantnih barv, jo boste z veseljem uporabljali ob različnih priložnostih.

Steklenička EQUA Squeeze Active je izdelana iz kakovostnih materialov

Skrb za ustrezno hidracijo našega organizma je enako pomembna kot skrb za uravnoteženo prehrano, in tega se vse premalo vsi skupaj zavedamo. Zato je prav, da sami kar najbolje poskrbimo za ustrezen vnos tekočine, za kar je nujno potrebna ustrezna steklenička, v katero si bomo pripravili napitek ali pa natočili vodo. Pestra ponudba različnih stekleničk, vas bo zagotovo prisilila v temeljit razmislek, katero je najbolje izbrati. Na tem mestu pa lahko trdimo, da je steklenička EQUA Sqeeze zagotovo vredna razmisleka, saj je poleg elegantnega videza, izdelana iz zelo kakovostnih materialov.

Ker boste stekleničko uporabljali praktično vsak dan, je potrebno pomisliti na to, kako boste poskrbeli za njeno ustrezno čistočo. Medtem, ko se na plastičnih stekleničkah hitro pokažejo sledovi plesni in druge umazanije, pa je borosilikatno steklo, iz katerega je steklenička EQUA Sqeeze, zagotovilo za optimalno higieno. Stekleničko boste na ta način brez težav oprali tudi v pomivalnem stroju pri visokih temperaturah. Strahu pred polivanjem je s stekleničko EQUA sedaj tudi konec, saj vam pokrovček zagotavlja 100 % tesnjenje.

Ponaša se s priročno obliko

Ko boste začeli uporabljati stekleničko EQUA Sqeeze, boste ugotovili, da je izjemno praktična. Že na prvi pogled boste opazili, da ima zelo zanimivo in hkrati priročno obliko. V njenem srednjem delu je nekoliko bolj stisnjena oziroma ožja, zaradi česar se odlično prilega vaši dlani. Steklenička EQUA Sqeeze vam tako zagotavlja optimalen oprijem, in ni strahu, da bi vam nepričakovano padla iz roka, pitje iz nje pa je zato veliko bolj enostavno.

Izjemno zanimiv in hkrati tudi uporaben je tudi silikonski podstavek, ki je običajno v barvi potiska, ki je na steklenički EQUA. Z njim boste stekleničko brez skrbi postavili na katerokoli mesto, ne da bi se vam prevrnila, hkrati pa ta podstavek nudi tudi zaščito pred udarci, še posebej v primerih, če bi vam padla na tla.

Steklenička EQUA Squeeze Active je uporabna tudi za športno aktivnost

Ali ste vedeli, da ko začutite prvo žejo, je vaše telo zaznalo že prvo fazo dehidracije. Medtem, ko bi morali dnevno vnesti približno 2 l tekočine, mnogi na koncu dneva ugotovimo, da smo morda zadostili le polovični potrebi po tekočini. S stekleničko EQUA Sqeeze, ki ima motiv magnolije in je na prvi pogled izjemno privlačna, bodo vaše skrbi o zadostni količini tekočine popolnoma izginile.

Zaradi nežnih pastelnih barv jo lahko uporabite na delovnem mestu, doma ali pa za različne športne aktivnosti. Še posebej v času športne aktivnosti je potrebno poskrbeti za zadosten vnos tekočine, saj jo preko potenja izgubljamo v še večjih količinah kot običajno. Za športno aktivnost tako lahko v njo natočite do 550 ml izotoničnega napitka, vode ali katerekoli druge tekočine. Ker je steklenička EQUA Squeeze odporna na velike temperaturne spremembe, pa jo lahko uporabite tudi za vroč čaj.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup