Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vtični odganjalec pršic za prostore AcarZero™ Home

Blagovna št.: 287302

Blagovna znamka: ULTRASOUNDtech

Vtični odganjalec pršic za prostore AcarZero™ Home

Ultrazvočni vtični odganjalec pršic je vaš zaveznik v boju proti pršicam, ki so odgovorne za alergijske motnje in bolezni.

Preberite več
Spletna cena
28,00 €

Zlata cena za 30 Zlatih točk
17,50 €
Prihranek
10,50 € (-37%)
Preverite zalogo na prodajnih mestih
Več o izdelku

Ultrazvočni vtični odganjalec pršic je vaš zaveznik v boju proti pršicam, ki so odgovorne za alergijske motnje in bolezni.

Popolnoma nestrupen in ekološki repelent se z ultrazvočnimi valovi bori proti prisotnosti parazitov, ki napadajo vaše postelje, fotelje in druge domače prostore. Deluje popolnoma nemoteče in brez uporabe zdravju škodljivih kemikalij. Naprava je neslišna tako za ljudi, kot za hišne ljubljenčke.

Začetni rezultati so doseženi kmalu po vklopu naprave. Za najboljše rezultate priporočamo, da pustite AcarZero™ Home vključeno in jo namestite v vsako sobo, kjer se zadržujejo alergiki.

Več o vtičnem odganjalcu pršic za prostore AcarZero™ Home

  • Napetost: 230V AC - 50 Hz
  • Za prostore : do 90m3

Uporaba:

Priključite AcarZero™ Home v lahko dostopno 230 V vtičnico. Prižgala se bo modra lučka in utripala približno 3 sekunde (faza kalibracije), nato pa bo ostala prižgana in v temi ponudila referenčno točko. Ko je AcarZero™ Home vklopljen, odda rahel zvok tiktakanja, ki ga lahko slišite, če približate uho napravi. Če izklopite napravo AcarZero™ Home, počakajte 10 sekund, preden ga znova priključite, da omogočite napravi da se ponastavi.

Garancija: 1 leto

Uporaba izdelka

Opozorilo: Ne ovirajte oddajanja zvoka. Ne puščajte na vlažnih ali mokrih površinah. Ne odpirajte. Naprava AcarZero™ Home ni zasnovana za samostojno uporabo s strani oseb (vključno z otroki) z zmanjšanimi fizičnimi, senzoričnimi ali duševnimi sposobnostmi, ki nimajo izkušenj ali znanja, razen če so prejele navodila s strani odgovorne osebe za njihovo varnost.

Otroci morajo biti pod nadzorom, da se zagotovi, da se ne igrajo z napravo AcarZero™ Home.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup