Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vlažilec in čistilec zraka Blaupunkt AHS801

Blagovna št.: 223270

Blagovna znamka: Blaupunkt

Vlažilec in čistilec zraka Blaupunkt AHS801

Izberite odličen vlažilec in čistilec zraka Blaupunkt, s pomočjo katerega bo vaš prostor ustrezno vlažen in čist.  

Preberite več
Spletna cena
145,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,42 € x 14
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite odličen vlažilec in čistilec zraka Blaupunkt, s pomočjo katerega bo vaš prostor ustrezno vlažen in čist.  

Poskrbite za kakovost zraka v vašem domu že danes!

Blaupunkt AHS801 je visoko kakovostna naprava, zasnovana za izboljšanje kvalitete in udobja življenja. Zrak v prostoru je pomemben faktor, ki vpliva na naše zdravje in dobro počutje, izboljšanje njegove kvalitete pa je zelo preprosto. To napravo odlikuje izjemna učinkovitost, saj poleg vlaženja zraka poskrbi tudi za njegovo čiščenje, saj odstranjuje prašne delce in umazanijo. AHS801 vam pomaga, da rešite težave kot so glavoboli, razpokane ustnice, razdražena sluznica ali nespečnosti, poleg tega ustvarja popolno okolje za otroke.

Optimalna vlažnost zraka

Optimalna vlažnost zraka je med 40 in 60%. Žal kot posledica ogrevanja, jeseni in pozimi vlažnost v prostorih pade na 15%, poleg tega vlažnost nižajo tudi klimatske in elektronske naprave. Daljše zadrževanje v okoljih z nizko vlago lahko vodi do številnih zdravstvenih težav, poleg tega slabša naš imunski sistem. Po drugi strani previsoka vlaga omogoča rast bakterij in gliv. AHS801 vlažilnik zraka omogoča vzdrževanje stabilne ravni vlažnosti od 40 do 80%, odvisno od želja posameznikov. Z vgrajenim časovnikom, lahko nastavite čas (do 10 ur) po katerem se bo naprava samodejno izključila. Vlažilnik ima odlično kapaciteto vlaženja 400 ml/h. Poleg prikazovanja trenutne vlage v prostoru ima naprava funkcijo termometra, ki uporabniku daje informacijo o trenutni sobni temperaturi.

Čiščenje zraka

Primerna vlažnost zraka v vašem domu je zelo pomembna, vendar morda ne zadostuje za izboljšanje kakovosti zraka, ki vsebuje cvetni prah, smog ali druge alergene in onesnažila. AHS801 je, zahvaljujoč HEPA H13 filtru in UV sterilizaciji, kos tudi temu. Zrak, ki vstopa v napravo gre preko naprednega filtra, ki zadrži do 99,95% onesnažil in cvetnega prahu, kar je idealna rešitev posebej posameznike, ki trpijo za alergijami in respiratornimi problemi. HEPA H13 filter učinkovito čisti prašne delce PM 2,5 in PM 10. To je posebej pomembno v zimskem času, ko suh zrak in ogrevanje posebej ogrožajo naše zdravje in dobro počutje. Poleg filtra je v notranjosti naprave tudi UV luč, ki iz zraka odstrani spore gliv, viruse in druge mikroorganizme, ki lahko negativno vplivajo na naše zdravje. Te lastnosti zagotavljajo, da je zrak, ki prihaja iz naprave čist in zdrav.

Funkcija AROMATERAPIJE

Terapije z uporabo naravnih eteričnih olj so popularne po vsem svetu, poleg estetske funkcije, je aromaterapija odlična dopolnitev drugim tretmajem. AHS801 vlažilec zraka vam bo omogočal uživanje ob priljubljenih dišavah, ki pomirjajo vaše čute, stimulirajo in izboljšajo vaše počutje. Vse kar potrebujete je, da v roke vzamete adapter naprave, dodate nekaj kapljic olja, vstavite adapter, vključite napravo in uživate v svežem, aromatiziranem in zdravem zraku. Za aromaterapijo lahko uporabljate olja na vodni osnovi.

Vgrajen IONIZATOR

Elektronske naprave oddajajo v zrak pozitivne ione, zato vgrajeni ionizator oddaja negativne ione, ki izničijo efekt računalnikov, televizorjev, radijev in drugih elektronskih naprav. Negativno ioniziran zrak izboljša naše počutje in zmanjša število bakterij v zraku ter pomaga prekriti neprijeten vonj.

Ergonomičnost in udobje

Preprosto berljiv LCD zaslon prikazuje trenutno temperaturo in vlažnost v sobi. Zahvaljujoč nadzorni plošči na dotik, preprosto nastavite program naprave. Daljinski upravljalnik vam omogoča, da upravljate napravo kjerkoli v prostoru. Prostoren (5 l) rezervoar za vodo zagotavlja dolg čas delovanja z enim polnjenjem.

Nočni način

LED zaslon se lahko preprosto izključi, zato lahko napravo uporabljate tudi ponoči. AHS801 poskrbi, da vaši otroci spijo v sobi s čistim in zdravim zrakom, inovativen dizajn naprave zagotavlja tiho delovanje, do 35 dB.

Filter

Z uporabo pregradnega filtra vam ni potrebno skrbeti za prašne usedline po tleh oziroma pohištvu okrog vaše naprave. Filtri so na voljo tudi kot dodatna oprema (ACC001).

Več o vlažilcu in čistilcu zraka Blaupunkt

 • LCD zaslon na dotik
 • Filtracija zraka s HEPA H13 filtrom
 • Sterilizacija zraka z UV lučjo
 • Funkcija arome
 • Vgrajen ionizator
 • Daljinski upravljalnik
 • Prilagodljivo vlaženje 40-80%
 • 10 urni časovnik
 • Učinkovitost vlaženja s hladno meglico: >400ml/h
 • Dodatek za demineralizacijo
 • Zelo tiho delovanje (<35 dB)
 • Pretvornik s steklokeramično glazuro
 • Kapaciteta rezervoarja: 5 l
 • Nočni način
 • LED luč ozadja
 • Moč: 105 W
 • Napajanje: 220-240 V~50/60 Hz
 • Dimenzije: 24 x 17 x 37,1 cm
 • Teža: 2,3 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Barva:
Srebrna
Moč (v kW):
0.105
Vrsta kamina/peči:
Razvlaževalec
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup