Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Kompostnik Eco King, 600 l

Blagovna št.: 141363

Kompostnik Eco King_1

Organske odpadke lahko v kompost učinkovito spremenite s tem priročnim kompostnikom prostornine 600 litrov. Kompostnik je izdelan iz reciklirane umetne mase ter odporen na UV žarke in vremenske vplive.

Preberite več
Spletna cena
60,29 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
47,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,04 € x 6
Prihranki za člane Petrol kluba
Več o izdelku

Organske odpadke lahko v kompost učinkovito spremenite s tem priročnim kompostnikom prostornine 600 litrov. Kompostnik je izdelan iz reciklirane umetne mase ter odporen na UV žarke in vremenske vplive.

Iščete rešitev za zbiranje organskih odpadkov? Našli ste jo!

Zagotovo bo odlična rešitev ta prostoren kompostnik prostornine 600 litrov. Ta bo pravi za zbiranje vsakršnih organskih odpadkov, tudi ko gre travo, plevel ali listje.

Kompostnik ima široko odprtino zgoraj in spodaj, zato bo dodajanje in odvzemanje komposta več kot preprosto, pametna zasnova kompostnika pa zagotavlja hiter razpad in dobro zračnost.

600-litrski kompostnik lahko sestavite brez orodja, zložen pa zavzame zelo malo prostora. Kompostnik je izdelan iz reciklirane umetne mase, odporne proti različnim vremenskim vplivom in UV-žarkom. 

Zakaj je pametno imeti kompostnik?

Namestitev kompostnika na vašem vrtu vam bo olajšala postopek kompostiranja, posnemanja procesov, ki se samodejno dogajajo v naravi, ko narava vse odmrle organske snovi pretvarja v gnojilo še rastoče rastline.

Da bi podobno uspešen kemični proces kompostiranja ustvarili tudi na svojem vrtu, pa moramo zagotoviti nekatere pogoje. Samo tako bo organska masa v primerno vlažnem in zračnem okolju uspešno razpadala v učinkovito gnojilo.

Preprosta in enostavna rešitev je prav uporaba kompostnika, ki bo že s svojo zasnovo zagotovil, da bodo vaši biološki odpadki primerno zračeni, organska masa pa bo hitro razpadala in ne bo gnila

Več o kompostniku Eco King

  • Prostornina: 600 litrov
  • Material: reciklirana umetna masa
  • Odporen proti vremenskim vplivom in UV žarkom
  • Dimenzije: 80 x 80 x 95 cm
  • Barva: zelena
Podrobnosti izdelka
Objekt za zaščito rastlin in kompostiranje:
Kompostnik
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup