Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Prekopalnik Texas 534/BS, 36-55-85 cm

Blagovna št.: 194817

Blagovna znamka: TEXAS

Prekopalnik Texas 534/BS, 36-55-85 cm

Motorni prekopalnik Texas 534/BS za zemljo z zložljivim in nastavljivim ročajem.

Preberite več
Spletna cena
563,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
23,49 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Motorni prekopalnik Texas 534/BS za zemljo z zložljivim in nastavljivim ročajem.

Motorni prekopalnik Texas 534/BS je primeren prekopavanje različnih njiv in vrtov in ga odlikuje nastavljiv ter zložljiv ročaj. Je odličen pripomoček, ki vam bo olajšal vrtnarjenje in poskrbel, da zemlje ne boste potrebovali več prekopavati na roke. Ponaša se s 4-taktnim Briggs & Stratton motorjem iz serije CR950E. Ima menjalnik z dvema brzinama– eno za naprej in eno nazaj. Hitrost delovanja oziroma vrtenja nožev znaša 160 vrtljajev na minuto. Za tako kompleksen stroj je njegova teža relativno majhna, ima le 52,5 kg. Delovna globina stroja znaša do 33 cm, ob predhodni pripravi tal, njegova širina pa 36-55-85 cm.

Preprosto prekopavanje
Ste ljubitelj vrtnarjenja in obdelovanja lastne njive ali vrtička? Potem vas zagotovo vsaj enkrat letno čaka opravilo, ki marsikomu povzroča preglavice – okopavanje vrta. Ob prekopavanju zemlje gre za obračanje zemlje z lopato, grabljami, motikami ali vilami in ima za vašo obdelovalno površino odlične učinke. Njegova glavna prednost je rahljanje zemlje, s katerim v zemlji prerazporedimo zrak, vodo in naravna hranila.

Motorni prekopalnik zemlje Texas 534/BS bo poskrbel, da se bodo vaše gredice z najmanjšim možnim trudom bohotile pod različno zelenjavo in povrtninami. Da pa bo motor deloval kot mora, je potrebno pred prvim zagonom v motor naliti olje.

To težaško opravilo, sploh če je vaša obdelovalna površina malce večja, lahko privede tudi do kar nekaj zdravstvenih težav, kot so na primer neprijetne bolečine v križu in hrbtenici. Da pa do tega ne bi prišlo, je odlična alternativa lopati in motiki kar motorni prekopalnik, ki bo večinoma težaškega dela opravil namesto vas. Da vam zemlje ne bo potrebno več ročno obračati, lahko že naslednjo pomlad poskrbi motorni prekopalnik.

Več o prekopalniku Texas 534/BS

  • Motor: 4-taktni Briggs & Stratton serija - CR950E OHV, 280 cm
  • Menjalnik: 1N, 1V
  • Delovna širina: 36, 55, 85 cm
  • Delovna globina: do 33 cm, ob predhodni pripravi tal
  • Hitrost vrtenja nožev: 160vrt/min
  • Teža: 52,5 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Vrsta napajanja:
Akumulator
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup