Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Univerzalni nosilec telefona za kolo HAMA, 183250

Blagovna št.: 250760

Blagovna znamka: Hama

Univerzalni nosilec telefona za kolo HAMA, 183250_1

Univerzalni nosilec telefona za kolo Hama bo poskrbel, da se nikoli več ne boste spraševali kam ob kolesarjenju odložiti svoj pametni telefon. 

Preberite več
Spletna cena
14,99 €
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Univerzalni nosilec telefona za kolo Hama bo poskrbel, da se nikoli več ne boste spraševali kam ob kolesarjenju odložiti svoj pametni telefon. 

Se odpravljate na kolesarsko dogodivščino?

Ne pozabite na to priročno držalo za varno namestitev pametnega telefona na krmilo kolesa, motornega kolesa ali električnega kolesa. 

Priročna navigacija tudi na kolesu

Ko s kolesom raziskujete neznane kotičke gora, dolin, mest in drugih skritih biserov okolja, v katerem živite, vam je v veliko pomoč navigacija. A kam jo postaviti, da naprava ne bo ovirala vaše vožnje ali pa padla in se poškodovala?

Z univerzalnim nosilcem za mobilni telefon Hama boste dilemo kaj hitro razrešili: nosilec zgolj pritrdite na svoje kolo in kot navigacijsko napravo uporabite svoj pametni telefon. S telefonom, pripetim na krmilo, boste tako z lahkoto prispeli do svojega cilja! 

Držalo za kolo, primerno za vrsto pametnih telefonov

Univerzalno kolesarsko držalo Hama  je primerno za telefone velikosti 13 do 15 centimetrov, s širino od 6 do 8 centimetrov. 

Namestitev držala na krmilo kolesa je popolnoma enostavna. Prilagodljivo silikonsko držalo nosilca za telefon Hama bo poleg tega poskrbelo še za enostavno vstavljanje in odstranjevanje pametnega telefona, silikonsko ohišje pa izredno dobro absorbira in nevtralizira tresljaje, za vožnjo, ki bo vedno prijazna do vašega telefona. 

Več o univerzalnem nosilcu telefona za kolo

  • Silikonsko držalo
  • Silikonsko ohišje
  • Primeren za dimenzije telefona:
    • Širina: 6 do 8 cm
    • Višina: 13 do 15 cm
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup