Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Brezžična tipkovnica Trust Nado, bela

Blagovna št.: 282714

Blagovna znamka: QTX

Izredno tanka, brezžična tipkovnica s tehnologijo Bluetooth za vaš osebni računalnik, prenosnik, tablični računalnik in pametni telefon. Brezžična večopravilnost Če iščete vsestransko uporabljeno tipkovnico za dom in pisarno, je Trust Nado pravi za vas!

Preberite več
Spletna cena
23,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,99 € x 2
Več o izdelku

Izredno tanka, brezžična tipkovnica s tehnologijo Bluetooth za vaš osebni računalnik, prenosnik, tablični računalnik in pametni telefon. Brezžična večopravilnost Če iščete vsestransko uporabljeno tipkovnico za dom in pisarno, je Trust Nado pravi za vas!

Brezžična večopravilnost
Če iščete vsestransko tipkovnico za dom in pisarno, je Trust Nado pravs za vas. Je brezžična, kompaktna in združljiva z večino digitalnih naprav. 

Minimalistično oblikovanje
Ta izjemno tanka in lahka tipkovnica je eleganten dodatek k opremi vaše domače pisarne ali vaše digitalno pripravljene dnevne sobe. Ploske, izolirane tipke mu dajo minimalističen in tanek videz, tipkanje postane otroška igra.

Trojna sklopka
Nado je idealen, če želite uživati v svobodi upravljanja več naprav hkrati. S funkcijo trojne povezave lahko na tipkovnico hkrati povežete do tri naprave, na primer prenosni računalnik, pametni telefon in tablični računalnik, nato pa med njimi enostavno preklapljate.

Udoben nadzor
Z dvanajstimi večpredstavnostnimi funkcijskimi tipkami imate hiter neposreden dostop do želenih funkcij. Preprosto preklapljajte med najpogosteje uporabljenimi funkcijami za vsak operacijski sistem, ne glede na to, ali ste trenutno povezani z računalnikom Windows, iPhone ali Android. Imate hiter dostop do kontrolnikov naprav za iOS in Android, na primer gumba za začetni zaslon, lahko prilagodite svetlost zaslona, aktivirate funkcijo iskanja, posnamete posnetek, upravljate predstavnost ali zaklenete napravo. Zahvaljujoč deset metrov brezžične povezave Bluetooth ta nadzor deluje v celotni sobi.

Več o Trust tipkovnici NADO BLUETOOTH 

  • Vrsta povezljivosti: brezžična 
  • Komplet z miško: ne
  • Gaming tipkovnica: ne
  • Slovenski nabor znakov: ne
  • Barva: bela 
  • Baterija (napajanje): da
  • Teža: 293 g 
  • Mere: (Š x V x G) 286,5 x 121 x 22 mm 

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Osvetlitev:
Ne
Vrsta tipkovnice:
Brez numeričnega dela
Tip povezljivosti:
Bluetooth
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup