Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Igra Super Mario 3D All-Stars za Nintendo Switch

Blagovna št.: 256519

Blagovna znamka: Nintendo

Igra Super Mario 3D All-Stars za Nintendo Switch

Zabavajte se z igro za Nintendo Switch Super Mario 3D All-Stars.

Preberite več
Spletna cena
59,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,99 € x 5
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Zabavajte se z igro za Nintendo Switch Super Mario 3D All-Stars.

Tri igre v eni sami zvezdniški zbirki!

Super Mario 3D All-Stars vsebuje tri Mariove najodličnejše trirazsežne odprave! V tej posebni zbirki najdete igre Super Mario 64, Super Mario Sunshine in Super Mario Galaxy. Vse so optimizirane za Switch in imajo HD-grafiko, podporo Joy-Conom ter predvajalnik, ki suče glasbo iz njih!

Potovanje skozi čas

SUPER MARIO 64 (Nintendo 64, 1997)

POLIGONSKI PRESKOK: Super Mario 64 je vpeljal brezčasno nadzorno shemo, ki je temelj vseh tovrstnih 3D-iger z Mariom, in brkatega vodovodarja prvič popeljal v trirazsežnost. Med raziskovanjem slik v Peachinem gradu z odskakovanjem od sten, saltami nazaj in celo letenjem nabirate zvezde ter se trudite ustaviti Bowserja!

SUPER MARIO SUNSHINE (GameCube, 2002)

POD SVOBODNIM SONCEM: čas je za izlet na plažo! Mario s prijatelji odpotuje na tropske počitnice na idilični otok Delfino. A namesto da bi se sprostil, si nadene brizgalno brizgo F.L.U.D.D. in se loti razkrivanja zlobnega načrta ter tistega, ki vleče niti iz ozadja. Naprava Mariu omogoči nove načine prevažanja po svetovih. 

SUPER MARIO GALAXY (Wii, 2007)

IZVENZEMELJSKA PUSTOLOVŠČINA: Mario se izstreli med zvezde in tam pomaga Rosalini ter Peach preživeti Bowserjev napad astronomskih razsežnosti. Z gibalnim nadzorom se upirate gravitaciji in skačete med planeti, drugi Joy-Con pa lahko prevzame prijatelj in vam pomaga v sodelovalnem načinu Co-Star!

ŠTEVILNE NOVOSTI!

Vse tri igre so optimizirane za Nintendo Switch in vsebujejo nadgrajen nadzor s pomočjo kontrolnikov Joy-Con, vključno s tresenjem! Joy-Cone lahko v Super Mario Galaxy uporabite tudi za oponašanje izvirnega mahalnega nadzora s paličico Wii Remote.

Nadgrajena HD-grafika in zvišana ločljivost pomenita lažje vživetje v Mariove raznolike odprave!

Tri glasbene spremljave z več kot 170 pesmimi. Ločeni predvajalnik omogoča njihovo sukanje kjer koli in kadar koli!

Opomba: Super Mario 3D All-Stars je mogoče kupiti le do 31. marca 2021. Lastniki bodo lahko igrali tudi po tem datumu oziroma igro vnovič pridobili iz Nintendove spletne trgovine, če so jo poprej arhivirali.

Joy-Cone lahko uporabite tudi na Switchu Lite. Zanj priporočamo ločeni polnilni podstavek, potrebovali pa boste tudi polnilno napravo za Joy-Cone. Za več informacij obiščite spletno stran, namenjeno Nintendo Switch Lite.

  • za konzolo Nintendo Switch
Podrobnosti izdelka
Kompatibilno z:
Nintendo Switch
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup