Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Igra Puyo Puyo Tetris za PS4

Blagovna št.: 255968

Blagovna znamka: DEEP SILVER

Igra Puyo Puyo Tetris za PS4_1

Izberite kvalitetno igro Puyo Puyo Tetris za PS4.

Preberite več
Spletna cena
19,99 €
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite kvalitetno igro Puyo Puyo Tetris za PS4.

Dva džungera v sestavljanki trčita, ko sta Tetris, ena največ prodajanih in priznanih blagovnih znamk v zgodovini iger, in Puyo Puyo iz SEGA skupaj ustvarila zabavno, hitro tempo, konkurenčno zabavno igro, kakršna ni nobena druga!

V igri je na voljo veliko različnih stilov igranja, od načinov Adventure in Challenge za enega igralca do močnega tekmovanja do štirih igralnih načinov Arcade. Obstaja veliko različic Tetris / Puyo, celo trgovina med igrami, kjer lahko igralci odklenejo nove like, nove kože za Puyos in Tetriminos, nova ozadja in še več.

  • Avanturistični način za enega igralca ponuja deset edinstvenih dejanj, vsaka z desetimi stopnjami z različnimi liki iz vesolja Puyo Puyo in Tetris. Vsaka stopnja vsebuje edinstvene izzive, ki jih bodo morali igralci premagati, da bodo zmagali in šli naprej!
  • Multiplayer Arcade Za do štiri lokalne igralce Multiplayer Arcade ponuja obilo raznolikosti, ki bo razkrila tekmovalno naravo igralcev!
  • Spletni igralci lahko preizkusijo svoje sestavljanke v svetovnem merilu, tako da igrajo katerega koli večplastnega načina z največ štirimi igralci na spletu, v načinu Puzzle League ali Free Play.
  • Solo Arcade Igrajte katerega koli način za več igralcev Arcade proti CPU na bitkah ali vzdržljivosti ali preizkusite izzive za enega igralca!
  • za konzolo PS4
Podrobnosti izdelka
Kompatibilno z:
Playstation 4
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup