Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Elektrostimulator Medivon Stream Pro 007632

Blagovna št.: 300747

Blagovna znamka: Medivon

Elektrostimulator Medivon Stream Pro 007632

Izberite kvalitetni elektrostimulator Stream Pro priznane znamke Medivon!

Preberite več
Spletna cena
69,99 €

Spletna akcijska cena
66,50 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
69,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,08 € x 6
Več o izdelku

Izberite kvalitetni elektrostimulator Stream Pro priznane znamke Medivon!

Elektrostimulacija
Stream PRO je naprava s sodobno tehnologijo, ki uporablja elektrostimulacijo, ki spodbudi živce in mišice k delovanju.
Elektrostimulator s pomočjo nizkofrekvenčnega toka povzroči krčenje mišic, podobno kot pri telesni vadbi. Učinki tega tretmaja so izboljšanje videza postave, pospešitev proizvodnje kolagena in elastina, zmanjšanje bolečin, razgradnja celulita in celo kurjenje maščob!

Kakovost dokazana s certifikati
Elektrostimulator Stream PRO je medicinski pripomoček, ki ga lahko zaradi širokega spektra uporabe in edinstvenih zdravju koristnih lastnosti uporabljajo tako posamezniki kot zdravstvene ustanove.
Elektrostimulator Medivon je bil večkrat testiran in nagrajen z najvišjimi certifikati kakovosti, ki dokazujejo, da je naprava učinkovita in daje trajne rezultate.

3 programi | 50 načinov delovanja
Elektrostimulator Stream PRO 3 privzeti programi za različne aplikacije in 16 stopenj intenzivnosti, ki jih lahko poljubno prilagajamo svojim potrebam in željam.
Program TENS (način 1–20) - za začasno lajšanje bolečin, povezanih z bolečinami v mini rami, pasu, hrbtu, vratu, rokah, nogah in stopalih, ki so posledica fizičnega napora ali običajnih gospodinjskih dejavnosti z uporabo elektrike za stimulacijo živcev. Frekvenca impulza: 20–100Hz, širina impulza: 120 µs
EMS program (način 21–40) - za lajšanje mišičnih krčev, preprečevanje ali odložitev neuporabljene atrofije, povečanje lokalnega krvnega obtoka in prešolanje mišic. Frekvenca impulza: 1–15Hz, širina impulza: 200 µs
FITNESS program (načini 41–50) – izboljšanje trebušnega tonusa, krepitev razvoja trebušnih mišic, učvrstitev trebuha. Intuitivna plošča vam omogoča samostojno upravljanje naprave z izbiro jakosti sproščanja nizkofrekvenčnega toka.Priročen in priročen daljinski upravljalnik z LCD zaslonom omogoča nadzor in kontrolo poteka celotne terapevtske seje. Frekvenca impulza: 2–16Hz, širina impulza: 200 µs

Znebite se telesne maščobe
Sanjate o lepi in oblikovani postavi? Estetska medicina uporablja elektrostimulacijo za oblikovanje postave, odpravo celulita in odstranjevanje maščobnega tkiva. Odslej lahko to počnete tudi doma. Zahvaljujoč elektrostimulacijskim tretmajem z napravo Stream PRO boste kožo nasičili s kisikom in pospešili proces nastajanja kolagena.
Učinki zmanjševanja maščobe na trebuhu, stegnih in zadnjici bodo trajnejši in bolj opazni. Najboljše rezultate boste dosegli z rednimi tretmaji.

Enostavna pritrditev
Elektrode, ki se uporabljajo v napravi Stream PRO, so popolnoma varne za kožo, saj ne povzročajo draženja. Pred tretmajem je treba kožo razkužiti in očistiti. Priročen nastavek za elektrode omogoča učinkovito uporabo kjerkoli na telesu.
Vi se odločite, katere dele telesa boste tretirali z odmerkom nastavljive intenzivnosti. Zahvaljujoč naši napravi bo elektrostimulacijski tretma izjemno preprost in prijeten, vaše telo pa sproščeno in sproščeno, kot po izhodu iz masažnega salona
Elektrode so v glavnem sestavljene iz prevodnega silikagela in ogljikove folije ter imajo pritrdilne elemente za povezavo elektrode z glavnim izdelkom.

Ena naprava, veliko aplikacij
Vodite aktiven življenjski slog ali morda veliko ur preživite pred računalnikom v pisarni in je vaše telo vsak dan izpostavljeno pritisku in napetosti? Dovolite si trenutek sprostitve z elektrostimulatorjem Stream PRO, zahvaljujoč kateremu boste doživeli popolno sprostitev v udobju svojega doma.
Prepustite se trenutku in izvedite profesionalno elektrostimulacijsko terapijo, kadarkoli želite. Podarite ljubljeni osebi!

Spremenite svoje telo
Zgradite svojo postavo zahvaljujoč funkcionalnosti elektrostimulacije. Rehabilitacija z uporabo elektrod podpira oblikovanje telesa na varen in popolnoma neboleč način. Uporablja se lahko na vseh delih telesa, najboljši učinki zmanjševanja maščob pa so vidni na trebuhu in stegnih.
Pozabite na naporne vaje ali restriktivne shujševalne diete. Premišljeno oblikujte svoje telo s tokovi EMS.

Pozabi na bolečino
Elektrostimulacija se uporablja v rehabilitaciji in fizikalni terapiji za obnovo poškodovanih mišic, pri paralizah in ohlapnih parezah. Nizkofrekvenčni tokovni impulzi premagajo bolečine v hrbtu in tako povečajo odpornost mišic na poškodbe.
Z rednim izvajanjem elektrostimulacijskih tretmajev boste obnovili mišice po težjih poškodbah ali nesrečah. Elektroterapija je zdravljenje, ki prinaša boljše in opaznejše učinke kot protivnetna zdravila, ki le začasno olajšajo bolečino.

Znebite se bolečin enkrat za vselej z elektrostimulatorjem Stream PRO proizvajalca Medivon

Garancija 2 leti

Podrobnosti izdelka
Otrokom prijazno:
Ne
Upravljanje s pametnim telefonom:
Ne
Barva:
Bela
Vrsta napajanja:
Baterije
Vrsta termometra:
Digitalen
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup