Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Salamoreznica GRAEF MASTER M90, siva

Blagovna št.: 292085

Blagovna znamka: GRAEF

Salamoreznica GRAEF MASTER M90, siva

Visokokakovosten, samonosni kovinski rezalnik GRAEF MASTER M90 z osnovno ploščo iz nelomljivega stekla za prefinjeno kuhinjo.

Preberite več
Spletna cena
419,99 €

Spletna akcijska cena
376,30 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
419,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
15,67 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Visokokakovosten, samonosni kovinski rezalnik GRAEF MASTER M90 z osnovno ploščo iz nelomljivega stekla za prefinjeno kuhinjo.

CHEF'S LINE
Nepogrešljivi pomočniki ambiciozne kuhinje - S temi aparati se lahko vsak poda na lov za aromami in odkrije presenetljive okuse.

Rezalniki "Made in Germany"
Kot družinsko podjetje GRAEF se že več kot 60 let zavzemamo za izjemno kakovost izdelave, vzdržljivost in ne nazadnje dizajn naših univerzalnih rezalnikov. Vrednostna veriga naših rezalnikov – od razvoja in proizvodnje do končne obdelave, logistike in popravil – poteka v glavni tovarni v Arnsbergu, Sauerland. Zato so "izdelani v Nemčiji v najboljšem primeru" in pomenijo odgovorno ravnanje in trajnostno poslovanje.

Nastavek MiniSlice
Zdaj vključen! - nastavek MiniSlice brezplačno s tem univerzalnim rezalnikom. S tem priljubljenim pripomočkom lahko tudi najmanjša živila, kot so redkvice, češnjevi paradižniki ali celo kumare, popolnoma narežete na rezine, tanke kot oblat.

Pladenj iz nerjavečega jekla
Praktičen pladenj iz nerjavečega jekla zagotavlja, da se rezalni material čisto pobere neposredno po rezu.

Zmogljiv motor
Visokozmogljiv kondenzatorski motor z močjo 170 vatov, ki šepeta in ne potrebuje vzdrževanja, zagotavlja najboljše rezultate rezanja zaradi konstantne hitrosti motorja.

Stalno stikalo
S stikalom za neprekinjeno delovanje lahko režete tudi večje količine.

Enostavno odstranjevanje noža
Za čiščenje in mazanje stroja se lahko rezilo enostavno odstrani.

Gladko, popolnoma kaljeno rezilo iz masivnega jekla O 170 mm
Odstranljivo rezilo iz masivnega jekla, obdelano iz enega kosa posebnega nerjavečega jekla, popolnoma utrjenega z votlim brušenjem.

Nagibni rezalnik 30°
Zaradi 30°-nagibne funkcije stroja za rezanje lahko rezalne predmete popolnoma zberete na priloženem pladnju iz nerjavečega jekla.

Otroška ključavnica z zaščito za vklop
Stroj je opremljen z zaščito za vklop za varnost otrok. Varovalni zapah za vklop pod vozičkom lahko potisnete, da blokirate stikalo vozička.

Tanko rezano
Z brezstopenjsko nastavitvijo debeline rezanja med 0 in 20 mm je mogoče doseči "rustikalne" rezultate rezanja kot kot britev.

Stikalo za hitro delovanje
Hitro stikalo za vklop stroja in rezanje z eno roko. Stroj deluje le, če ta gumb pritisnete s palcem.

GRAEF - NEMŠKA VRHUNSKOST Z VEČ KOT 100-LETNO TRADICIJO
Leta 1920 ustanovljeno podjetje Gebr. Graef GmbH & Co. KG iz Arnsberga je eden vodilnih proizvajalcev salamoreznic za zasebno in komercialno uporabo. V letu 2020 je družinsko podjetje že praznovalo 100-letnico obstoja. 100 % inovativnost, 100 % inženiring, 100 % trajnost in še veliko več – za pomembno leto 2020 je GRAEF oblikoval jedrnata sporočila, ki odlično povzemajo filozofijo družinskega podjetja, njegove vrednote in dosežke. Takšnoo podjetje – zdaj družinsko vodeno v četrti generaciji – že dolgo ne predstavlja le najvišje kakovosti »Made in Germany«, temveč tudi odgovorno in trajnostno poslovno prakso.

Inovativni izdelki iz tovarne v Arnsbergu še naprej postavljajo industrijske standarde, še posebej večnamenski rezalniki in salamoreznice za zasebna gospodinjstva. Z brusilci za nože, espresso aparati z ročko, mlinčki za kavo, penilniki mleka, grelniki vode, toasterji in pekači za vaflje podjetje GRAEF poskrbi tudi za vsakodnevno, vsestransko uživanje. Nacionalno in mednarodno so njegovi izdelki znani po zares visokokakovostni izdelavi, vzdržljivosti, prijaznosti do uporabnika in prefinjenem dizajnu. Večkrat so prejeli najbolj prestižne nagrade za oblikovanje in vedno znova dosegajo najvišje ocene na testih izdelkov. Od leta 2009 je bil GRAEF večkrat imenovan za "blagovno znamko stoletja" (German Standards), pred kratkim pa je prejel nagrado Plus X kot "najboljša blagovna znamka leta 2020".

Več o slamoreznici GRAEF MASTER M90

  • Barva: srebrna
  • Dolžina rezanja: 225 mm
  • Oprema: odstranljiva pokrivna plošča rezila iz nerjavečega jekla; trdna steklena osnovna plošča, odporna na zlom; predal za kabel; voziček s podporo iz nerjavečega jekla; debelina rezanja 0 - 20 mm
  • Zasnova: v celoti kovinska, samonosna zasnova; nagibni rezalnik 30°
  • Funkcije: nosilno stikalo s funkcijo hitrega delovanja in neprekinjenega delovanja; zmogljiv motor; stalno stikalo; enostavno odstranjevanje noža; otroška ključavnica z zaščito za vklop; stikalo za hitro delovanje
  • Rezilo: gladko, popolnoma utrjeno rezilo iz masivnega jekla O 170 mm; tanko rezano
  • Napajanje: 230V ~ 170W 50Hz; šepetajoče tihi kondenzatorski motor, 170 W, brez vzdrževanja
  • Obseg dobave: MiniSlice nastavek; držalo za hrano; brusilec rezil D-1000; pladenj iz nerjavečega jekla
  • Mere (D x Š x V): 405 mm x 313 mm x 270 mm
  • Teža: 8,66 kg

Garancija: 2 leti

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup