Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Salamoreznica GRAEF Classic 22 Twin, siva

Blagovna št.: 292075

Blagovna znamka: GRAEF

Salamoreznica GRAEF Classic 22 Twin, siva

Univerzalni rezalnik GRAEF CLASSIC 22 TWIN v elegantni srebrni barvi s priloženima dvema reziloma (gladkim in nazobčanim) ter nastavkom MiniSlice. Rezlanik je v celoti izdelan in sestavljen v Nemčiji (Handmade in Germany).

Preberite več
Spletna cena
319,99 €

Spletna akcijska cena
287,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
287,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,00 € x 24
Več o izdelku

Univerzalni rezalnik GRAEF CLASSIC 22 TWIN v elegantni srebrni barvi s priloženima dvema reziloma (gladkim in nazobčanim) ter nastavkom MiniSlice. Rezlanik je v celoti izdelan in sestavljen v Nemčiji (Handmade in Germany).

Kot nobena druga linija izdelkov GRAEF, univerzalni rezalnik serije CLASSIC odlikuje izjemno stabilna konstrukcija in odlična kakovost izdelkov. Zaradi premišljene, funkcionalne opreme v klasičnem dizajnu je GRAEF CLASSIC C20 vsestranski kuhinjski pomočnik.

Zahvaljujoč nazobčanemu rezilu iz nerjavečega jekla (Ø 17 cm) lahko z vsakim rezom dosežete popolne rezine. Ne glede na to, ali želite rezati trdo kruhovo skorjo ali mehki sir.

Izjemno tihi kondenzatorski motor z močjo 170 W vam omogoča enostavno in močno rezanje z optimalnimi rezultati. Zahvaljujoč spremenljivim nastavitvam debeline rezin od 0 do 20 mm se sami odločite, kako debele ali tanke naj bodo rezine.

Voziček s podporo iz nerjavečega jekla vam omogoča udobno in varno upravljanje stroja zahvaljujoč stikalu vozička s trenutno in trajno funkcijo.

Zahvaljujoč samonosilni kovinski zasnovi lahko rezine režete tudi neposredno na priložen pladenj ali stekleno osnovno ploščo.

Zaradi klasične srebrne barve rezalnika za hrano in elegantnega, higienskega steklenega podstavka je CLASSIC C20 »Made in Germany« pravi vrhunec vaše kuhinje.

NAJBOLJŠE IZ NEMČIJE

 • Rezalnik ima oznako "Handmade in Germany". To pomeni, de je rezalnik ročno sestavljen iz vseh delov in kompoment, kateri so v celoti izdelani v Nemčiji.
 • Samonosni kovinski rezalnik z osnovno ploščo iz nelomljivega stekla.
 • Ø 170 mm nazobčano rezilo iz nerjavečega jekla z varnostno ključavnico za hitro in varno menjavo rezila: idealno za kruh, klobase ali sir;
 • Ø 170 mm gladko rezilo iz nerjavečega jekla z varnostnim zaklepom: idealno za šunko; 
 • Brezstopenjska nastavitev debeline reza v razponu od 0 do 20 mm.
 • Varnost otrok je omogočena z električno ključavnico.
 • Izdelan tako, da omogoča hitro čiščenje z le nekaj gibi.
 • Rezalnik poganja izjemno tih 170 W kondenzatorski motor, brez vzdrževanja in s 5-letno garancijo na motor.

FAMILY LINE

Izdelki družinske linije Graef so idealni za velike in majhne družine. Zaščiten za otroke in enostaven za uporabo ter prihranek časa.

Rezalnik hrane "Made in Germany"

Kot družinsko podjetje GRAEF že več kot 60 let stoji za izjemno kakovostjo izdelave, vzdržljivostjo in nenazadnje dizajnom naših rezalnikov hrane. Vrednostna veriga naših finih rezalnikov – od razvoja in proizvodnje do finih nastavitev, pošiljanja in popravil – poteka v glavni tovarni v Arnsbergu, Sauerland. Zato so "izdelani v Nemčiji v najboljšem primeru" in pomenijo odgovorno ravnanje in trajnostno upravljanje.

MiniSlice nastavek

Od zdaj naprej vedno z vami! - nastavek MiniSlice je s tem rezalnikom hrane brezplačen. S priljubljenim pripomočkom lahko tudi najmanjša živila, kot so redkvice, češnjevi paradižniki ali kumare, popolnoma narežete na rezine, tanke kot oblat.

Ø 170 mm nazobčan nož iz nerjavečega jekla, izdelan v Nemčiji

Rezalnik je standardno opremljen z nazobčanim nožem Ø 170 mm iz nerjavečega jekla. Z nožem živilskega rezalnika brez težav režete vse vrste kruha (tudi tiste s trdo skorjo), trdi sir, številne vrste zelenjave in narezke.

Stalno stikalo

Z vklopom kontinuirane funkcije stroj deluje neprekinjeno in lahko brez težav razrežete večje količine.

Zmogljiv motor

Izjemno tih, z visokim navorom in brez vzdrževanja 170-vatni kondenzatorski motor zagotavlja najboljše rezultate rezanja zahvaljujoč konstantni hitrosti.

Brez truda reže trdo skorjo

Z nožem živilskega rezalnika brez težav režete vse vrste kruha (tudi tiste s trdo skorjo), trdi sir, številne vrste zelenjave in narezke.

Varnost otrok z vklopno zaščito

Naprava ima vklopno zaščito za varnost otrok. Zaščitni zapah za vklop, ki se nahaja pod drsnikom, s prstom potisnete nazaj. Premik vozička je blokiran.

Trenutno stikalo

S funkcijo momenta sta preklapljanje in rezanje možna z eno roko. Stroj deluje le, če držite gumb pritisnjen. Ker je ergonomsko najbolje prestavljati s palcem, je hkrati tudi optimalno zaščiten.

GRAEF - NEMŠKA VRHUNSKOST Z VEČ KOT 100-LETNO TRADICIJO

Leta 1920 ustanovljeno podjetje Gebr. Graef GmbH & Co. KG iz Arnsberga je eden vodilnih proizvajalcev salamoreznic za zasebno in komercialno uporabo. V letu 2020 je družinsko podjetje že praznovalo 100-letnico obstoja. 100 % inovativnost, 100 % inženiring, 100 % trajnost in še veliko več – za pomembno leto 2020 je GRAEF oblikoval jedrnata sporočila, ki odlično povzemajo filozofijo družinskega podjetja, njegove vrednote in dosežke. Takšnoo podjetje – zdaj družinsko vodeno v četrti generaciji – že dolgo ne predstavlja le najvišje kakovosti »Made in Germany«, temveč tudi odgovorno in trajnostno poslovno prakso.

Inovativni izdelki iz tovarne v Arnsbergu še naprej postavljajo industrijske standarde, še posebej večnamenski rezalniki in salamoreznice za zasebna gospodinjstva. Z brusilci za nože, espresso aparati z ročko, mlinčki za kavo, penilniki mleka, grelniki vode, toasterji in pekači za vaflje podjetje GRAEF poskrbi tudi za vsakodnevno, vsestransko uživanje. Nacionalno in mednarodno so njegovi izdelki znani po zares visokokakovostni izdelavi, vzdržljivosti, prijaznosti do uporabnika in prefinjenem dizajnu. Večkrat so prejeli najbolj prestižne nagrade za oblikovanje in vedno znova dosegajo najvišje ocene na testih izdelkov. Od leta 2009 je bil GRAEF večkrat imenovan za "blagovno znamko stoletja" (German Standards), pred kratkim pa je prejel nagrado Plus X kot "najboljša blagovna znamka leta 2020".

Več o salamoreznici GRAEF Classic 22 Twin

 • Debelina reza do (mm): 20
 • Funkcije mesoreznice: dodaten nož
 • Moč [W]: 170
 • Vrsta rezalnega stroja: kovinski

Garancija: 2 leti

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup