Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Ožemalnik citrusov CJS401 Blaupunkt

Blagovna št.: 221864

Blagovna znamka: Blaupunkt

Ožemalnik citrusov CJS401 Blaupunkt_1

Izberite ožemalnik citrusov CJS401 Blaupunkt, ki je visoko kakovosten kompakten ožemalnik agrumov, ki vam omogoča pripravo priljubljenega soka na hiter in preprost način.

Preberite več
Spletna cena
26,90 €

Spletna akcijska cena
23,67 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
23,67 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,83 € x 2
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite ožemalnik citrusov CJS401 Blaupunkt, ki je visoko kakovosten kompakten ožemalnik agrumov, ki vam omogoča pripravo priljubljenega soka na hiter in preprost način.

Dizajn - Moden dizajn CJS401 se bo popolnoma ujemal z vsako sodobno kuhinjo. Priročno shranjevanje napajalnega kabla, vam zagotavlja urejenost ko naprava ni v uporabi. Preprosta zasnova naprave olajša čiščenje in vzdrževanje. Plastični deli so izdelani iz visokokakovostnih materialov, brez škodljivega Bisfenola A (BPA), zato ste lahko prepričani, da je sok pripravljen z CJS401 vedno svež, poln nutrientov in zelo zdrav. 

Uporaba - Zahvaljujoč klasičnemu in minimalističnemu dizajnu je priprava sokov s CJS401 ožemalnikom preprosta in jo lahko izvajajo tudi nevešči uporabniki. Le razpolovite agrume, vključite napravo ter pritisnite sadež na stožec za ožemanje ter uživajte v svežem in zdravem naravnem soku. Set vključuje dva stožca, za manjše in večje sadeže. Če želite iztisniti sok grenivke, uporabite večji stožec, za ožemanje limon pa manjši. Naprava ima prilagodljivo gostoto filtra za kontrolo sadne kaše, zato lahko izberete koliko koščkov sadeža želite v vašem soku.

S CJS401 lahko pripravite sok poln vitaminov, z veliko količino zdravih encimov in nutrientov, ki so pomembni posebno med jesenskim in zimskim časom, kadar je vaš imunski sistem oslabljen. Posoda lahko drži do 1,2L soka, merilna lestvica pa omogoča, da pripravite natanko toliko soka, kot ga potrebujete. Izmenično vrtljiv stožec zagotavlja maksimalno učinkovitost delovanja.

Več o ožemalniku citrusov CJS401 Blaupunkt

 • Kapaciteta posode: 1,2 l
 • Nastavljivo cedilo za kontrolo sadne kaše
 • Prostor za shranjevanje napajalnega kabla
 • Posoda z merilno lestvico
 • Izmenično vrtenje stožca
 • Set dveh različnih stožcev
 • Visoko kakovostna plastika brez BPA
 • Napajanje: 230V~50/60Hz
 • Moč: 40 W
 • Dimenzije: 21 x 14,5 x 23,3 cm
 • Teža: 0,96 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Moč (v W):
40
Sokovnik/Ožemalnik:
Ožemalnik
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup