Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Grelnik vode Tefal Loft, KO250130, bel

Blagovna št.: 269836

Blagovna znamka: Tefal

Grelnik vode Tefal Loft, KO250130, bel_1

Grelnik vode Tefal Loft, brezčasen, a sodoben dizajn ki spominja na klasično keramični grelnik. Velika prostornina 1,7 l, moč 2400 W, indikator nivoja vode in rotacijsko dno za 360°.

Preberite več
Spletna cena
45,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,49 € x 4
Prihranki za člane Petrol kluba
Več o izdelku

Grelnik vode Tefal Loft, brezčasen, a sodoben dizajn ki spominja na klasično keramični grelnik. Velika prostornina 1,7 l, moč 2400 W, indikator nivoja vode in rotacijsko dno za 360°.

Začnite jutro v slogu

Po navdihu klasičnega britanskega zajtrka je električni grelnik za vodo Loft privlačen dodatek za vsak kuhinjski pult. Brezčasni dizajn, ki spominja na tradicionalno keramično posodo, posodobljen z modernim dodatkom in prefinjenimi bakrenimi poudarki. Poleg tega pa priročne funkcije zagotavljajo okusno pripravo vročih napitkov za celotno družino.

Tefal Loft grelnik za vodo: začnite jutro v slogu

Začnite jutro v slogu, s setom za pripravo zajtrka, ki bo s klasičnim pridihom okrasil vaš kuhinjski pult.

Grelnik za vodo Loft z osupljivimi linijami po navdihu tradicionalnih britanskih keramičnih čajnikov, elegantno združenimi s sodobnimi kromiranimi dodatki za brezčasni dizajn, ki bo čudovit v vsaki kuhinji.

Z volumnom 1,7 l, primeren za do 7 skodelic, in močjo 2400 W bodo topli napitki takoj pripravljeni, popolno za trenutke z družino in prijatelji.

Snemljiv pokrov dodaja tradicionalni retro pridih, a ohranja svojo priročnost, skriti grelni element v notranjosti pa zagotavlja hitrejše segrevanje in enostavnejše čiščenje.

Eleganten grelnik ima tudi praktičen pokazatelj nivoja vode, za jasno in enostavno spremljanje, snemljiv filter proti vodnemu kamnu za čistejšo vodo in okusnejše napitke ter natančen lij za nalivanjem brez polivanja.

Vse skupaj pa lepo zaokrožita stikalo za vklop/izklop s samodejnim izklopom za priročno uporabo, če pozabite na izklop, ter rotacijska baza 360 °, ki brezžični električni grelnik za vodo ohrani na svojem mestu.

Več o grelniku vode

  • Material ohišja aparata: Plastika
  • Filter za vodni kamen: Odstranljivo
  • Podstavek s 360-stopinjskim vrtenjem
  • Grelni element: Prikrit
  • Prostor za shranjevanje kabla
  • Stikalo za vklop/izklop
  • Indikatorska lučka
  • Brezžični
  • Samodejna ustavitev
  • Barva: bela

Garancija: 2 leti

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup