Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Namizni žar Tefal Plancha Booster CB641810

Blagovna št.: 295308

Blagovna znamka: Tefal

Namizni žar Tefal Plancha Booster CB641810

Tefal Plancha Booster zagotavlja rezultate peke na žaru brez primere s pomočjo posebne cone boost z do 2.200 W, ki jih aktivirate za popolno zapečeno meso.

Preberite več
Spletna cena
104,00 €

Spletna akcijska cena
74,85 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
74,85 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,69 € x 7
Več o izdelku

Tefal Plancha Booster zagotavlja rezultate peke na žaru brez primere s pomočjo posebne cone boost z do 2.200 W, ki jih aktivirate za popolno zapečeno meso.

Spoznajte ploščo, ki bo vaše pečenje na žaru dvignila na nov nivo: električni žar Tefal Plancha Booster. Popolna plošča za ljubitelje mesa z močno površino Boost, ki jo aktivirate z do 2.200 W, za popolno pečenje velikih kosov mesa!

Uživajte v svojih priljubljenih kosih mesa, pripravljenih na restavracijskem nivoju, z enostavnim pritiskom na gumb! Pripravite, kar želite: meso pecite na polovici plošče z območjem Boost, delikatnejše jedi pa pripravite na nižji temperaturi, ali pa celotno ploščo uporabite samo za delikatnejše jedi.

Od debelih kosov mesa in rib do jajc, zelenjave ter celo sadja; izjemno zmogljiv notranji električni žar bo zagotovo ustvaril dolgotrajne spomine s prijatelji in družino. Neoprijemljiva površina Resist+ je idealna za zdravo kuhanje in okusno meso brez dodanega olja ter enostavno čiščenje, prilagodljiv termostat s petimi nastavitvami kuhanja pa se prilagaja vsem vašim sestavinam.

Nadgradite svojo peko na žaru z izjemno veliko kuhalno površino — za 6 do 8 lačnih gostov — in številnimi naprednimi funkcijami na plošči Plancha Booster.

Več o namiznem žaru Tefal Plancha Booster:

  • Dimenzije izdelka: 34,7 x 64,1 x 15,2 cm
  • Moč: 2200 W
  • Material: Aluminij
  • Posebnosti: Zdravo in nadzorovano kuhanje, Izjemno velika površina za kuhanje, Inovativna Power Boost cona, 2 kuhalni coni, Plošča z Resist+ premazom, Enostaven za čiščenje
  • Teža artikla 3,9 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Moč (v W):
2200
Vrsta električnega kuhalnika:
Kontaktni žar
Uravnavanje temperature:
Da
Vrsta plošče žara:
Ravna / rebrasta
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup