Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Kontaktni žar Sage BBQ SGR700BSS

Blagovna št.: 295696

Blagovna znamka: Sage

Kontaktni žar Sage BBQ SGR700BSS

BBQ & Press Grill je bil zasnovan za pripravo popolno stisnjenih paninijev in sendvičev, slastnih hamburgerjev, pečenih zrezkov do zlatih vafljev. Naredite vse z obračalnimi in keramičnimi rešetkami, ploščatimi in vafeljskimi krožniki. Možnosti so neskončne z odprtim načinom BBQ, ki podvoji vaš prostor za ustvarjanje!

Preberite več
Spletna cena
259,90 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
199,60 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,82 € x 24
Več o izdelku

BBQ & Press Grill je bil zasnovan za pripravo popolno stisnjenih paninijev in sendvičev, slastnih hamburgerjev, pečenih zrezkov do zlatih vafljev. Naredite vse z obračalnimi in keramičnimi rešetkami, ploščatimi in vafeljskimi krožniki. Možnosti so neskončne z odprtim načinom BBQ, ki podvoji vaš prostor za ustvarjanje!

Prednastavitve z enim dotikom
Bližnjice povečajo udobje: vnaprej programirane funkcije Panini, Burger in Steak z enim dotikom ustvarijo idealno okolje za kuhanje in popolne rezultate za vašo najljubšo hrano.

Odprite način ravnega žara
Odprite žar za večjo površino žara in rešetke. Poskrbi za enostavno peko zrezkov, hamburgerjev ali morskih sadežev in speče jajca in palačinke do popolnosti. Odstranljiv pladenj za zbiranje tekočine deluje v načinu BBQ ali kontaktnem načinu in zajema maščobo med kuhanjem. Peka na žaru na prostem je zdaj našla nov dom na vašem namizju.

Neodvisen nadzor temperature plošče
Elektronski nadzor temperature na vsaki plošči vam daje nadzor. Ko ga odprete v načinu BBQ, lahko zdaj neodvisno kuhate veliko različnih jedi, ki zahtevajo različne temperature. Neskončne kombinacije hrane, s katerimi boste kuhali zjutraj, opoldne in zvečer.

Reverzibilne keramične plošče za žar in rešetke
Cvrčite slanino in jajca za zajtrk, popecite panini sendviče za kosilo, skuhajte zrezke za večerjo, pripravite vaflje za sladico. Neoprijemljiv in naraven premaz omogoča dvostransko udobje. Pri višjih temperaturah keramične plošče omogočajo večjo zapečenost, boljšo skorjo in so popolnoma brez PFOA in PTFE.

Kompatibilne plošče za vaflje
Dodajte svojemu žaru vsestranskost z vrhunskimi keramičnimi ploščami za vaflje s hitro sprostitvijo in premazom proti prijemanju. Oblikovalska funkcija No-mess Moat preprečuje, da bi se testo za vaflje razlilo ven in na vašo delovno površino. Pralno v pomivalnem stroju.

Enostaven za čiščenje
Keramične plošče za žar in rešetke brez PTFE in PFOA zagotavljajo enostavno ročno čiščenje. Ali pa preprosto odstranite krožnike in jih postavite v pomivalni stroj za enostavno in priročno čiščenje.

Več o kontaktnem žaru Sage BBQ SGR700BSS:

  • Napetost: 220–240V
  • Prilagodljiv nagib krožnika: Prilagodi kot dna za odtekanje maščobe ali se lahko uporablja za pripravo popolnoma ravnih jajc, palačink in popečenih sendvičev.
  • Oblika plošče: Keramične vrhunske kakovosti, brez PTFE in PFOA, odstranljive keramične plošče proti prijemanju za enostavno čiščenje.
  • Prilagodljiv nadzor višine: nižje nastavitve zmanjšajo težo občutljivejših živil in preprečijo, da bi se prelivi iztisnili iz sendvičev.
  • Dimenzije (Š x G x V): 35,1 x 37,5 x 21,5 cm
  • Gradbeni materiali: brušeno nerjaveče jeklo, keramične plošče proti prijemanju
  • Kapaciteta: 1500 cm2 površine za žar
  • Nastavitve: Panini, Burger in Sear
  • Moč: 1510–1800W

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Moč (v W):
1800
Vrsta električnega kuhalnika:
Kontaktni žar
Okence za predogled:
Ne
Uravnavanje temperature:
Da
Vrsta plošče žara:
Ravna / rebrasta
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup