Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Palični mešalnik Sogo BAT-SS-14220, 400 W

Blagovna št.: 266629

Blagovna znamka: Sogo

Palični mešalnik Sogo BAT-SS-14220, 400 W

Izberite kvalitetni palični mešalnik priznane znamke Sogo!

Preberite več
Spletna cena
19,90 €
19,90 €/kos
Več o izdelku

Izberite kvalitetni palični mešalnik priznane znamke Sogo!

Eleganten in ergonomski dizajn
Palični mešalnik Sogo BAT-SS-14220 ne odlikuje le preprost, a privlačen dizajn, v elegantni beli barvi, ampak tudi ergonomska struktura. Tako ga lahko uporabnik brez težav uporablja z eno roko, z drugo pa drži kozarec ali dodaja sestavine. Brez težav se lahko uporablja v vseh vrstah posod in se zelo enostavno obrača in nagiba, da doseže vse vogale.

Visoka moč
Palični mešalnik je opremljen z zmogljivim, a lahkim motorjem moči 400 W, ki je sposoben mešati in zdrobiti vse vrste sestavin. Uporabite ga lahko na primer kot mešalnik za smoothije: samo dodajte želeno sadje in ga stepajte, dokler ne dosežete želene gostote. Njegova rezila iz nerjavečega jekla lahko brez težav zdrobijo celo led, če želite pripraviti kašo.

Dolga življenjska doba
Tako ohišje kot noga tega mešalnika sta narejena iz visoko trdnih materialov, zato vam ne bo treba skrbeti, da bi se pri uporabi poškodoval. Njegovo telo je izdelano iz plastike visoke gostote, njegova rezila pa iz nerjavečega jekla. Zahvaljujoč slednjemu lahko neprekinjeno obdeluje trdo hrano, ne da bi se pokvarila, poleg tega pa je odporen proti koroziji. Po drugi strani bo njegova odstranljiva noga omogočila globinsko čiščenje brez težav in se izognila morebitnim poškodbam električnih komponent ohišja zaradi vode.

Enostavna uporaba
Ima en sam gumb za vklop in izklop za popolnoma intuitivno uporabo. Samo pritisnete ga, da vklopite napravo, in ga spustite, da ga izklopite. Ima eno hitrost, kar vam bo omogočilo opravljanje vseh vrst opravil, ne da bi se ukvarjali z dodatnimi funkcijami ali konfiguracijami. Ta gumb je tudi varnostno stikalo: če bi ga iz nekega razloga izpustili, bi se mešalnik samodejno izklopil; To preprečuje morebitne nenamerne poškodbe v kuhinji.

Kompaktna velikost
Njegova preprostost in majhne dimenzije omogočajo, da ta mešalnik Sogo zasede zelo malo prostora v predalih ali omarah vaše kuhinje. Ne glede na to, ali gre za majhno stanovanje, čajno kuhinjo ... S shranjevanjem ne boste imeli težav. Poleg tega ima na vrhu obroč, če ga raje obesite na enega od kuhinjskih kavljev.

Popolna vsestranskost
Palične mešalnike v primerjavi z drugimi tipi odlikuje njihova praktičnost in vsestranskost. Omogočila vam bodo pripravo omak, majoneze, pirejev, juhe, pa tudi testo za biskvit, sladoledne napitke in še kaj. Sogo palični mešalnik BAT-SS-14220 je naprava, ki vam bo omogočila prihranek časa pri vseh vrstah receptov.

Podrobnosti izdelka
Vrsta mešalnika:
Palični mešalnik
Moč (v W):
400
Priložena posoda:
Ne
Barva:
Bela
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup