Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Palični mešalnik Cecotec PowerGear 1500 XL

Blagovna št.: 273956

Blagovna znamka: Cecotec

Palični mešalnik Cecotec PowerGear 1500 XL_1

Palični mešalnik Cecotec PowerGear 1500 XL Pro se ponaša z močjo 1500 W, 23cm dolgo ročico in jeklenimi prestavami.  21 nastavitev hitrosti ter posebno Turbo funkcijo. Set vključuje posodo s pokrovom.

Preberite več
Spletna cena
49,90 €

Spletna akcijska cena
40,90 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
40,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,22 € x 4
Prihranki za člane Petrol kluba
Več o izdelku

Palični mešalnik Cecotec PowerGear 1500 XL Pro se ponaša z močjo 1500 W, 23cm dolgo ročico in jeklenimi prestavami.  21 nastavitev hitrosti ter posebno Turbo funkcijo. Set vključuje posodo s pokrovom.

Palični mešalnik PowerGear 1500 XL

Zmogljiv palični mešalnik PowerGear 1500 XL Pro podjetja Cecotec se ponaša z močjo 1500 W in omogoča enostavno pasiranje, mešanje in sekljanje. Ponuja 21 nastavitev hitrosti ter posebej hitro turbo funkcijo, tako se vaš mešalnik prilagodi vsakemu receptu, ki ga želite pripraviti. Izkoristite nižje hitrosti za stepanje jajc, srednje hitrosti za mletje in sekljanje ter večje hitrosti ali turbo za mletje najtrše hrane.

Odkrijte neverjeten prenosni sistem mešalnika, ki z jekleno prestavo zagotavlja, da v menjalniku ne bo izgubljena moč in zagotavlja varnejše delovanje zahvaljujoč udobnemu zapiralnemu sistemu Fix Plus. S preprostim zasukom bo pripravljen za uporabo.

Mešalnik ima ohišje iz nerjavečega jekla in mehek ergonomski ročaj za udoben in varen prijem. Za visoko učinkovitost poskrbijo rezila X-Blade iz titana.

Mešalnik vključuje čašo s prostornino 800 ml, ki vam bo omogočila, da pripravite vse svoje recepte. Poleg tega ima pokrov, tako lahko jedi hranite v hladilniku in jih ponovno uporabite, ko jih potrebujete.

Pridobite najboljše rezultate brez pršenja in kapljanja. Nova zasnova omogoča čistejšo uporabo, saj oblika glave pripomore k boljšemu pretoku hrane. Z novim pokrovom proti brizganju morate skrbeti le za uživanje.

Za lažje čiščenje lahko vse dodatke, kot tudi ročaj mešalnika pomijete v pomivalnem stroju.

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Vrsta mešalnika:
Palični mešalnik
Moč (v W):
1500
Prostornina posode (v l):
1
Drobljenje ledu:
Da
Stepenje:
Da
Barva:
Srebrna
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup