Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje, NRC620CSXL4WF

Blagovna št.: 284313

Blagovna znamka: Gorenje

Izberite hladilnik Gorenje z zamrzovalnikom spodaj. Prostostoječi hladilnik Gorenje NRC620CSXL4WF z zamrzovalnikom je širok 60 centimetrov, visok pa 200 centimetrov. 

Preberite več
Spletna cena
1.019,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
42,49 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Možnost plačila na obroke
Več o izdelku

Izberite hladilnik Gorenje z zamrzovalnikom spodaj. Prostostoječi hladilnik Gorenje NRC620CSXL4WF z zamrzovalnikom je širok 60 centimetrov, visok pa 200 centimetrov. 

Connectlife - Vse o vašem kombiniranem hladilniku na dosegu roke

Poenostavite si življenje in upravljajte ter spremljajte vaš kombinirani hladilnik prek aplikacije na vaši mobilni napravi. Daljinsko upravljanje, mobilna obvestila o aparatu in servisni zahtevki so funkcije, ki vam pomagajo lažje in hitreje upravljati vse funkcije hladilnika, kjer koli že ste. Mobilna aplikacija je brezplačno na voljo v spletnih trgovinah Google Play in App Store.

V hipu zamrzne živila


Ob vklopu te funkcije se živila, ki jih shranite v posebni predal v zamrzovalniku, zamrznejo precej hitreje, zato je kakovost zamrznjenih živil boljša.

Brez kompromisov pri namestitvi


Če želite hladilnik namestiti neposredno ob steni, v nišo med kuhinjskima elementoma ali ob zamrzovalni omari, lahko to storite brez problema. Tečaji vrat SlotIn so oblikovani tako, da omogočajo odpiranje pod pravim kotom. Pri tem lahko enostavno in nemoteno izvlečete police in predale.

Brezhibno čist povsem brez truda


Zaradi inovativno oblikovane in povsem gladke notranje obloge je hladilnike z zamrzovalnikom Gorenje GardenFresh izjemno lahko očistiti, tako živila ostanejo zdrava in varna za uživanje.

Pravo mesto za steklenice in pločevinke


Na priročnem držalu so steklenice in pločevinke vedno pri roki in ne zavzemajo prostora, tako ga lahko uporabite za shranjevanje drugih stvari.

Dobro razporejena in učinkovita


Osvetlitev LED zagotavlja odlično in izjemno učinkovito osvetlitev. Njena življenjska doba je trikrat daljša od običajnih žarnic, poleg tega porabi do desetkrat manj energije.

Energijski prihranki


Kadar ste dlje odsotni, bodo vrata hladilnika ves čas zaprta, zato ga lahko nastavite, da deluje v načinu za varčevanje z energijo.

Odmrzovanje le še oddaljen spomin


V zamrzovalnik je vgrajen eden izmed najboljših sistemov hlajenja na trgu, ki preprečuje nastajanje ledu in sreža, da ohranja nizko porabo energije. Zato je prostor za shranjevanje mogoče povsem izkoristiti, odmrzovanje in čiščenje notranjosti pa nista več potrebna. Paketi ali kosi zmrznjene hrane se ne bodo zlepili, zato bo hrana v vašem zamrzovalniku brezhibno urejena.

Hladilnik z zamrzovalnikom, ki prepozna vaše navade


Ta pametni sistem je bil zasnovan za vzdrževanje stalne temperature v hladilniku, ne glede na pogostost odpiranja njegovih vrat. Neprestano spremlja uporabo vašega hladilnika in upravlja temperaturo, da prepreči morebitna povišanja temperature, s tem pa zagotovi dolgotrajno svežino vaše hrane in zmanjša porabo energije.

Enakomeren, tih in trajen


Inverterski kompresorji so v primerjavi s konvencionalnimi tišji, vzdržljivejši in porabijo manj energije. Bolje in hitreje se prilagodijo na spremembe temperature v hladilniku, na primer ob odpiranju vrat, kar pomeni manjša nihanja temperature in boljše razmere za shranjevanje hrane.

Idealna mikroklima na vsaki polici


Sistem IonAir ustvarja negativno nabite ione, ki se zaradi nove funkcije prezračevanja MultiFlow 360° enakomerno razporedijo po celotni notranjosti hladilnika. Zrak, obogaten s temi anioni, ohranja okus živil in odstranjuje neprijetne vonje.

Pametni vpogled v stanje vašega kombiniranega hladilnika


S pomočjo aplikacije za nadzor kombiniranega hladilnika bo vaše življenje manj stresno.

Bodite na tekočem o delovanju vašega kombiniranega hladilnika


Sprostite se in dovolite aplikaciji, da vas obvesti v primeru izpada električne energije, previsoke temperature v hladilniku ali če so vrata hladilnika odprta.

Vaš kombinirani hladilnik lahko enostavno upravljate kjerkoli se nahajate


Z aplikacijo lahko od koder koli nastavite temperaturo v kombiniranem hladilniku in ko se vrnete domov iz trgovine, lahko živila shranite v že ustrezno ohlajen hladilnik. Življenje preprosto ne bi moglo biti bolj enostavno. Aplikacija ConnectLife je na voljo brezplačno na Google Play in iOs trgovini z aplikacijami.

Poprodajna podpora in pogosta vprašanja na dosegu roke


Če se pojavijo težave z vašim kombiniranim hladilnikom, jih lahko enostavno rešite preko aplikacije z dostopom do naše baze podatkov »Pogosta vprašanja«. Če tam ne najdete odgovora in težave ne rešite sami, se lahko obrnete na našo podporno službo neposredno iz aplikacije. Še bolj priročno je, da vam ni treba razmišljati o modelu in serijski številki vašega kombiniranega hladilnika, ki sta potrebna za servis, saj bodo vsi potrebni podatki o aparatu poslani neposredno iz aplikacije.

Uživajte s svojim hladilnikom na povsem novi ravni tihega delovanja.


Nekateri modeli hladilnikov Gorenje se ponašajo z izjemno tihim delovanjem. Z glasnostjo samo 35 dB imajo zmanjšano raven glasnosti, kar jih uvršča v razred B, zaradi česar je vaše življenje še bolj udobno.

V celoti se prilagodi vašim potrebam


Ta priročni predal se zlahka spremeni iz predala ZeroZone, ki je najustreznejši za sveže ribe, mesto in morsko hrano, v dodatni predal CrispZone za sadje in zelenjavo, da boste vedno našli prostor za vsa sveža živila.

Energijska učinkovitost


Gospodinjski aparati, stari 15 let ali več, porabijo do trikrat več energije kot novi. Novi modeli Gorenja imajo odlično toplotno izolacijo, se ponašajo z izboljšanim tesnjenjem vrat, vrhunskimi komponentami hladilnega sistema in elektronsko regulacijo, ki porabo energije zmanjša na minimum.

Velika zabava se lahko začne!


Funkcija ConvertActive omogoča, da s preprostim pritiskom gumba spremenite zamrzovalnik v hladilnik ali velik predal ZeroZone ter pridobite več prostora za prigrizke ali pijače.

Kot da je naravnost z vrta


Zaradi nizke temperature in samodejnega nadzora vlage bodo živila v tem prostornem predalu dlje ostala sveža. Funkcija SmartHumidity ves čas vzdržuje optimalno vlago v predalu, in sicer s posebno membrano, prek katere se odvečna vlaga samodejno izloča, zato sadje in zelenjava ostaneta čvrsta in sveža.

Hitro zamrzovanje


Funkcija FastFreeze zamrzne hrano pri nizki temperaturi –24 °C, da se v njej ohrani večina mineralov. Po približno dveh dneh se funkcija samodejno izklopi in temperatura zamrzovalnika se povrne na prvotno nastavitev.

Večnamenska in praktična posoda


Večnamensko posodo lahko s pokrovom nepredušno zaprete, zato jo lahko uporabite za shranjevanje sira, čebule in drugih živil z močnim vonjem, poleg tega bodo ta živila tako ostala sveža in sočna.

Izjemno hitro ohlajevanje po večjih nakupih


Funkcija intenzivnega ohlajevanja precej zniža temperaturo v hladilniku, da se lahko hrana po večjih nakupih izjemno hitro ohladi. Po šestih urah se funkcija samodejno izklopi in temperatura v hladilniku se povrne na prvotno nastavitev.

Več o kombiniranem hladilniku z zamrzovalnikom NRC620CSXL4WF

  • Način postavitve: samostojni
  • Razred energijske učinkovitosti: C
  • Lokacija zamrzovalnega prostora: spodaj
  • Barva izdelka: metalizirano siva teksturirana
  • Skupna prostornina: 361 l
  • Prostornina hladilnega prostora: 229 l
  • Prostornina predelka za ohlajevanje: 26 l
  • Prostornina zamrzovalnega prostora: 106 l
  • Zmožnost zamrzovanja v 24 urah: 13 kg
  • NoFrost: NoFrost Plus
  • Širina izdelka: 600 mm
  • Višina izdelka: 2000 mm
  • Globina izdelka: 663 mm
  • Nivo hrupa (max): 35 dB(A)
  • Napetost: 220-240 V

Garancija: 5 let

Podrobnosti izdelka
Energijski razred:
C
Vrsta hladilnika / zamrzovalnika:
Prostostoječi
Sistem No Frost:
Da
Prostornina hladilnika (v l):
229
Prostornina zamrzovalnika (v l):
106
Zmogljivost zamrzovanja (v kg/24h):
13
Višina (v cm):
200
Širina (v cm):
60
Globina (v cm):
67
Glasnost (v dB):
35
Omara / skrinja:
Omara
Vgrajen zamzrovalnik:
Da
Barva:
Siva
Dokumenti in priloge
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup