Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Strešni kovček Farad N6, 480 l, siv

Blagovna št.: 147742

Blagovna znamka: Farad

Strešni kovček Farad N6, 480 l, siv_1

Strešni kovček Farad je pomemben del opreme avtomobila, ki vam olajša marsikatero potovanje. Je enostaven za montažo in ustreza vsem vrstam nosilcev.

Preberite več
Spletna cena
499,00 €

Spletna akcijska cena
359,00 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
359,00 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
14,95 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Strešni kovček Farad je pomemben del opreme avtomobila, ki vam olajša marsikatero potovanje. Je enostaven za montažo in ustreza vsem vrstam nosilcev.

S strešnim kovčkom Farad boste bolj udobno potovali

Ste se naveličali neprestanega tlačenja prtljage v ptrljažnik vsakič, ko se odpravljate na dopust? In to še vedno z eno potovalno torbo v kabinskem prostoru?

Strešni kovčki so najpreprostejši način, da povečate prostornino vašega avtomobila, ki vam bo prišel prav na vseh daljših potovanjih. Strešni kovček pa ni uporaben le za daljša potovanja, ampak vam lahko pride prav tudi pozimi, saj vanj najbolj enostavno pospravite smuči ali drugo smučarsko opremo.

Ste dobili novega družinskega člana, pa se ne želite ločiti od vašega jeklenega konjička, ki nima velikega prtljažnika? Strešni kovček je idealna rešitev tudi za to!

Strešni kovčki se med seboj razlikujejo po obliki, teži, predvsem pa po njihovi prostornini. Strešni kovček Farad je dolg 190 cm, širok 80 cm in visok 40 cm, kar vam zagotavlja 480 litrov prostornine. Zaradi tega je primeren tudi za vse večje družine, saj boste vanj brez težav pospravili vso prtljago.

S strešnim kovčkom Farad prtljaga tako zagotovo nikoli ne bo ovira na vašem potovanju.

Strešni kovček Farad je enostaven za vzdrževanje

Materiali, iz katerih so strešni kovčki izdelani, so bolj pomembni kot si mislite.

Na eni strani materiali vplivajo na težo samega kovčka, na drugi strani pa tudi na njihovo vzdrževanje in obrabo. Strešni kovček Farad je izdelan iz ABS plastike, kar vam zagotavlja nizko težo vozila tudi po tem, ko bo v njem zložena vsa prtljaga.

Njegova aerodinamična oblika ustvarja med vožnjo zelo majhen zračni upor, zato je strah pred povečano porabo goriva popolnoma odveč.

Kaj pa varnost prtljage?

Nekateri imajo pri nakupu strešnega kovčka pomisleke glede varnosti prtljage, ki je v njem.

Vendar pa so ti pomisleki popolnoma odveč, saj ima strešni kovček Farad ključavnico na obeh straneh kovčka. Tako boste kovček lahko enostavno zaklenili, po tem, ko boste vanj zložili vso prtljago. Vaše potovanje in prtljaga bosta na ta način popolnoma varna pred morebitnimi tatovi.

Strešni kovček Farad boste hitro in enostavno montirali

Če želite montirati strešni kovček Farad, boste pred tem potrebovali tudi nosilce za avto, ki jih namestite na streho avtomobila. Veliko vozil ima nosilce oziroma sani že v osnovni opremi, zato takšen nakup ni potreben. Razveseljiv je podatek, da je strešni kovček Farad primeren za vse vrste nosilcev, zato so skrbi, da bi kupili neustrezen kovček za vaš avtomobil, popolnoma odveč.

Strešni kovček Farad odlikuje tudi njegova enostavna in hitra montaža, za katero ne boste potrebovali nobenih posebnih ključev.

Zato se bodo kovčka razveselili predvsem občasni smučarji, saj ga boste lahko hitro namestili na streho, ko ga boste potrebovali, po uporabi pa ga boste tudi enostavno pospravili.

In kar je pri tem še bolj pomembno je, da ima strešni kovček Farad možnost obojestranskega odpiranja, kar pomeni, da lahko do njega dostopate iz obeh strani. Zaradi tega so skrbi, na katero stran avtomobila namestiti strešni kovček Farad, sedaj popolnoma odveč.

Več o strešnem kovčku

 • Strešni kovček Farad N6
 • Material: ABS plastika
 • Montaža:
  • Hitra montaža kovčka brez potrebnih ključev.
  • Montaža s hitrim sistemom pritrjevanja na vse vrste strešnih nosilcev do širine 8 cm.
 • Odpiranje: Obojestransko odpiranje
 • Zaklepanje: Ključavnica na obeh straneh
 • Barva: Siva
 • Prostornina: 480 l
 • Dimenzije: 190 x 80 x 40 cm
 • Teža: 15 kg
 • Nosilnost: 75 kg
Podrobnosti izdelka
Volumen (v L):
480
Največja obremenitev (v kg):
75
Teža (v cm):
15
Širina (v cm):
80
Višina (v cm):
40
Dolžina (v cm):
190
Vrsta kovčka / prtljažnika:
Strešni kovček
Nosilnost (v kg):
75
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup