Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Avtosedež Britax Römer i-Size 40-87 cm Baby-Safe iSense midnight grey

Blagovna št.: 291329

Blagovna znamka: Britax Römer

Britax Römer avtosedež i-Size 40-87 cm Baby-Safe iSense midnight grey

Novi avtosedež Baby-Safe iSense nudi novorojenčkom in dojenčkom visoko stopnjo varnosti in edinstveno osvetlitveno tehnologijo. Avtosedež je opremljen z inteligentnimi lučkami, ki se same vključijo in izključijo. Sproščeno in varno potovanje!

Preberite več
Spletna cena
289,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
231,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,08 € x 24
Več o izdelku

Novi avtosedež Baby-Safe iSense nudi novorojenčkom in dojenčkom visoko stopnjo varnosti in edinstveno osvetlitveno tehnologijo. Avtosedež je opremljen z inteligentnimi lučkami, ki se same vključijo in izključijo. Sproščeno in varno potovanje!

Namestitev z in brez baze

Priporočamo namestitev z bazo FlexBase iSense. Ob pravilni namestitvi boste slišali razločen klik. Medtem ko ostane baza varno nameščena v avtomobilu, lahko vi avtosedež z dojenčkom v njem enostavno vzamete iz avtomobila. Brez naporna otročje lahko. Kot alternativa pa obstaja tudi možnost namestitve in pritrditve s pomočjo avtomobilskih varnostnih pasov. Posebej priročno, če se avtosedež uporablja v več avtomobilih in ni povsod Isofix sidrišč.

iSense inteligentna osvetlitvena tehnologija

Inteligentna osvetlitvena tehnologija pomeni praktične namestitvene in varnostne lučke, kot tudi prijetno notranjo osvetlitev. Ta dodatna osvetlitev vam olajša vsakdan. Namestitvene lučke je avtomatsko vključijo ob premikanju avtosedeža. Namestitvene lučke se samodejno izključijo in se vključijo varnostne lučke v temi tako boste vedno videli svojega malčka. Lučke je možno izključiti ali vključiti tudi ročno. Za prijetno vzdušje pa poskrbi notranja osvetlitev. Za to pa se nahajajo lučke na levi in desni strani opore za glavo in jih je možno nastaviti na 3 stopnje. Vaš malček se ob tej svetlobi lažje orientira in tudi vi ga boste vedno videli. Pomirjujoč občutek za celotno družino.

Kompatibilnost omogoča več svobode

Avtosedež Baby-Safe iSense je možno namestiti na večino vozičkov (potrebni so dodatni adapterji). Tako boste fleksibilnejši in boste s svojim malčkom lahko uživali brezmejno svobodo, tako na sprehodu kot tudi po nakupih.

Blazina za novorojenčka za udobnejšo vožnjo

Vključena blazina za novorojenčka nudi udobje in ergonomično varnost vašemu malčku. Blazina varuje vašega malčka in mu nudi dodatno oporo.

Ročaj

Integriran ročaj se lahko samo s pomočjo gumba nastavi popolnoma nazaj. Tako lahko enostavno malčka položite v avtosedež ali pa ga vzamete iz njega. Ko odložite avtosedež, lahko ročaj nastavite popolnoma nazaj in ta se avtosedež ne bo več gugal.

Ergonomsko ležeči položaj

Nič ni dragocenejše za vašega malčka kot zdravje. Avtosedež Baby-Safe i-Size nudi vašemu malčku ergonomsko ležeči položaj. Pri nastavitvi opore za glavo se istočasno prilagodi ležeči položaj v vsaki razvojni fazi vašega malčka.

Stilska premium prevleka

Kvalitetni material nudi vašemu malčku udobje v avtosedežu. Materiali so mehki in še posebej lepi in udobni. Umazana prevleka je enostavno snemljiva in pralna v pralnem stroju.

Več o Britax Römer avtosedežu

  • Primeren za otroke od rojstva in do 83 cm, ca. 15 mesecev oz. 13 kg,
  • iSize R129
  • Namestitev s pomočjo baze Flex iSense (za doplačilo) ali z avtomobilskimi varnostnimi pasovi
  • Namestitev v nasprotni smeri vožnje
  • 5-točkovni varnostni pas
  • Osvetlitvena tehnologija iSense
  • Nastavljiva opora za glavo
  • Nastavljivi varnostni pasovi
  • Nastavljiv ročaj
  • Snemljiva in pralna prevleka
  • Strehica UPF50+
  • Teža: 4,8 kg
  • Dimenzije: 58 x 44 x 67 cm
  • Proizvedeno v Nemčiji

Garancija: 2 leti

OPOZORILO za avtosedeže skupin 0+, 0+/1 in ostale avtosedeže nameščene v nasprotni smeri vožnje:

  • Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!

OPOZORILO za vse skupine avtosedežev:

  • Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
Podrobnosti izdelka
Za skupine otrok:
i-Size 40-87 cm
Pritrditev v avtu:
Isofix / tritočkovni pas
Teža sedeža (v kg):
5
Barva:
temno siva
Zapenjanje:
3 točkovni sistem
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup