Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Sprej WD-40 Smart Straw, 450 ml

Blagovna št.: 70712

Blagovna znamka: WD-40

Sprej WD-40 Smart Straw, 450 ml_1

Večnamenski izdelek WD-40 Multi Use Product ščiti kovino pred rjo in korozijo, prodre v zagozdene sloje, odstrani vlago in ponuja široko uporabo podmazovanja. Z večine površin odstranjuje celo mast, umazanijo in podobno.

Preberite več
Spletna cena
10,89 €
24,20 €/l
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Večnamenski izdelek WD-40 Multi Use Product ščiti kovino pred rjo in korozijo, prodre v zagozdene sloje, odstrani vlago in ponuja široko uporabo podmazovanja. Z večine površin odstranjuje celo mast, umazanijo in podobno.

Zaupajte mojstru

WD-40 je že dolgo znan kot mojster za različne naloge, ki nikakor ne sme manjkati tudi v vaši garaži ali delavnici. 

Uporabo spreja WD-40 priporočamo ko gre za vrtno opremo in orodje, kontakte pri baterijah in akumulatorjih, ključavnice in tečaje, električno orodje, motorje, izpušne sisteme in več.

In kaj vse opravi WD-40 Multi Use Product?

Izpodriva vlago, kar preprečuje rjavenje in osuši električne sisteme, pa tudi prodre in razrahlja sprijete ali zagozdene dele. Podmazuje in s tem omogoča tekoče delovanje opreme, zraven pa še odstranjuje olje, blato, mast in umazanijo ter ščiti kovinske površine pred rjo in korozijo.

En izdelek, številne praktične uporabe

Sprej WD-40 Multi Use Product – Smart Straw vam pomaga pri vseh vaših opravilih, njegova uporaba pa je povsem enostavna.

Večnamenski izdelek  ščiti kovino pred rjo in korozijo, prodre v zagozdene sloje, odstrani vlago in ponuja široko uporabo podmazovanja. Odstranjuje celo mast, umazanijo in druge nečistoče in to iz večine površin.

360° ventil tega priročnega spreja vam omogoča nanos sredstva v vseh položajih pločevinke in s tem raznovrstno uporabo, Smart Straw slamica pa omogoča širok in natančen nanos za večjo fleksibilnost pri uporabi.

Več o spreju WD-40 Smart Straw

  • Količina: 450 ml
  • Večnamenski izdelek
  • 360° ventil za nanos v vseh položajih pločevinke
  • Smart Straw slamica za širok in natančen nanos ter fleksibilnost
Podrobnosti izdelka
Prostornina (v ml):
450
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup