Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Radio ura Blaupunkt CR55 CHARGE, črna

Blagovna št.: 229064

Blagovna znamka: Blaupunkt

Radio ura Blaupunkt CR55 CHARGE, črna

Radio ura se ponaša s funkcijo dvojnega alarma, funkcijo dremeža, velikim LED zaslonom in možnostjo polnjenja mobilne naprave.

Preberite več
Spletna cena
50,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,18 € x 5
Več o izdelku

Radio ura se ponaša s funkcijo dvojnega alarma, funkcijo dremeža, velikim LED zaslonom in možnostjo polnjenja mobilne naprave.

Jutranje vstajanje ni nujno težko opravilo. S to budilko se lahko prebujate ob zvoku brenčala ali zvokih vaše priljubljene radijske postaje. Ima funkcijo dvojnega alarma in dremeža. Odlikujejo jo možnost žičnega in brezžičnega polnjenja vaših prenosnih naprav in ambientalna osvetlitev.

Ko zjutraj zaslišimo zvok budilke, navadno s težavo vstanemo iz postelje. Zato je dobro, da poskrbimo za bujenje, ki bo pozitivno vplivalo na nas in nas pripravilo za prihajajoči dan. Radio ura CR55 CHARGE bo pri tem v odlično pomoč.

Funkcija dvojnega alarma (lajša nastavitev dveh časov bujenja) in funkcija dremeža (od 5 do 60 minut) sta idealni tudi za največje zaspance. Poleg tega lahko izbirate tip alarma, s katerim se želite prebuditi. Izbirate lahko med klasičnim brenčalom ali vašo priljubljeno radijsko postajo. In prav slednje vam omogoča, da nov dan pozdravite z nasmehom na obrazu!

CR55 CHARGE je opremljena z radijskim sprejemnikom, ki vam omogoča shranjevanje do 20 postaj. S to lastnostjo vam ni potrebno iskati frekvenc vsakokrat, ko vključite radio.

Radio ura lahko služi kot polnilec za vaše mobilne naprave. Še več, to lahko naredite na dva načina. Prvi je klasičen – polnjenje z žico. Na zadnji strani naprave je USB izhod, ki vam omogoča povezavo napajalnega kabla za vaš pametni telefon ali tablico. Drugi način pa je brezžičen. Preprosto postavite vašo prenosno napravo na vrh radio ure, ki je označen z znakom za polnjenje. Osvetljen indikator polnjenja na zaslonu vam prikazuje, da se naprava napaja. Prosimo upoštevajte, da je funkcija brezžičnega polnjenja mogoča le za naprave s Qi funkcijo.

Trenutni čas je prikazan na velikem modrem LED zaslonu. Digitalne številke so jasne in berljive tako podnevi, kot ponoči. Radio ura je opremljena tudi s spodnjo LED lučjo, ki daje napravi moden videz. Funkcija zatemnitve vam omogoča prilagoditev intenzitete zaslona, ki vam ne bo dražila oči, vendar je še vedno berljiva.

Način spanja omogoča nastavitev ure, po kateri se bo naprava izključila. To je še posebej uporabno, če želite zaspati ob zvoku radia.

Možnost varnostne kopije spomina vam zagotavlja, da ne izgubite nastavitev alarma-ure tudi v primeru izpada električne energije. Za ta namen mora biti naprava opremljena z dodatno CR2032 baterijo.

Z radio uro CR55 CHARGE lahko pozabite na uporabo različnih polnilnikov za vaše mobilne naprave in vsako jutro boste dobro razpoloženi.

Več o radio uri Blaupunkt CR55 Charge

 • PLL FM radio z 20 spominskimi mesti
 • Ura z dvojnim alarmom in funkcijo dremeža
 • Brezžično polnjenje (za naprave, ki podpirajo funkcijo Qi)
 • USB izhod za polnjenje
 • Velik LED zaslon
 • Ambientalna osvetlitev
 • Prilagodljiva zatemnitev
 • Alarm z radiom ali brenčalom
 • Adapter za napajanje: DC 5V 2A
 • Kopija časa: CR2032 (baterije niso priložene)
 • Dimenzije: 165 x 80 x 93 mm
 • Teža: 0,293 kg

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Reža za spominsko kartico:
Ne
Daljinski upravljalnik:
Ne
FM radio:
Da
Ethernet priključek:
Ne
Vgrajena baterija / akumulator:
Da
Vodoodpornost:
Ne
Bluetooth povezljivost:
Ne
WiFi povezljivost:
Ne
USB vhod:
Da
Vrsta napajanja:
230 V omrežni priklop
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup