Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Karaoke zvočni sistem Blaupunkt PB06DB, 500 W

Blagovna št.: 308426

Blagovna znamka: Blaupunkt

Karaoke zvočni sistem Blaupunkt PB06DB, 500 W

Izberite kvalitetni karaoke zvočni sistem priznane znamke Blaupunkt!

Preberite več
Spletna cena
259,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,82 € x 24
Več o izdelku

Izberite kvalitetni karaoke zvočni sistem priznane znamke Blaupunkt!

Pravilno izbrana glasba in osvetlitev sta ključ do zagotovljenega prijetnega vzdušja med srečanjem s prijatelji in ljubljenimi. Tako med zabavo na vrtu kot doma bo glasba vse udeležence spravila v dobro voljo, primerna svetloba pa bo ustvarila romantičen ali klubski ambient in dala edinstveno udobje. Za izpolnitev svoje naloge pa se mora glasba predvajati na primerni napravi. Najnovejši Blaupunkt zvočnik “PartyBox” PB06DB je popolno orodje za ustvarjanje idealne zabave za vas in vaše prijatelje.
Zvočnik je zasnovan s funkcijo Bluetooth. Ko ste povezani s pametnim telefonom ali drugimi napravami, kot sta tablica ali računalnik, lahko brezžično predvajate zvok, tako iz glasbene knjižnice, shranjene v pomnilniku zunanje naprave, kot tudi iz drugih storitev ali internetnih radijskih postaj. Ob ogromno različnih možnostih se zdi izbira prave glasbe za vsako priložnost izjemno enostavna. PB06DB ima tudi funkcijo TWS (True Wireless Stereo), ki zagotavlja, da se dva enaka zvočnika povežeta med seboj, da glasba zveni še glasneje in zagotovi užitek na še večjem območju. Po ustreznem zagonu in seznanjanju naprava poskrbi tudi za klasičen stereo učinek.

Predvajalnik USB in microSD
Naprava vsebuje tudi predvajalnik MP3 datotek. Datoteke po želji lahko shranite na prenosne USB ključke ali kartice microSD. Predvajalnik nudi podporo medijskim napravam do največje kapacitete 32 GB, kar zagotavlja predvajanje zelo dolgega seznama skladb. V načinu predvajanja USB/microSD obstaja funkcija ponavljanja izbrane skladbe, vseh skladb na dani medijski napravi ali naključnega predvajanja. Samo nastavite ustrezen način in zvočnik bo poskrbel za ostalo.
PB06DB ima tudi FM sprejemnik z digitalno sintezo PLL. Ko pritisnete na samo en gumb, bo naprava sama izvedla iskanje in shranila razpoložljive radijske postaje. V pomnilnik naprave je lahko shranjenih kar 40 različnih radijskih postaj. Z ustreznimi gumbi, tako na zgornji plošči zvočnika kot na daljinskem upravljalniku, je možno tudi ročno prilagajanje na želeno frekvenco.
Različne vrste glasbe zahtevajo ustrezne prilagoditve v nastavitvah zvoka. Zvočnik Blaupunkt PB06DB vsebuje vgrajen parametrični izenačevalnik s petimi nastavljivimi zvočnimi načini. Uporabnik lahko izbira med načini FLAT, POP, ROCK, JAZZ in CLASSIC. Poleg tega je mogoče ločeno nastaviti tako visoke in nizke tone. Ta funkcija omogoča prilagajanje zvočnega profila željam različnih uporabnikov.

Funkcija karaoke
Zvočnik “PartyBox” vsebuje funkcijo karaoke. V kompletu se nahajata dva brezžična mikrofona. Mikrofon se samodejno poveže z zvočnikom takoj, ko se ta vklopi. Samo vklopite mikrofon in zapojte! Pri uporabi funkcije karaoke je na voljo prednostna možnost mikrofona – to pomeni, da bo naprava ob vklopu samodejno utišala glasbo v ozadju med petjem. Če vam ustreza, aktivirajte možnost in zapojte vašo najljubšo skladbo! V načinu karaoke lahko nastavite glasnost mikrofona, nastavite odmev, da odpravite kakršne koli odmeve, ter prilagodite visoke in nizke tone tako, da se najbolje ujemajo in da boste zapeli kot profesionalec. Glavna plošča ima tudi dve vtičnici za opcijske žične mikrofone, ki niso del dodatne opreme.
Poleg funkcije petja in karaoke je možno priključiti tudi glasbilo, na primer kitaro. 6,3 mm kitarski vhod je na voljo na zgornji plošči naprave. Če tako širok izbor razpoložljivih zvočnih virov ne zadostuje ali morate priključiti drugo določeno zvočno napravo, je na voljo tudi AUX priključek. Priključite zunanji zvočni predvajalnik, zvok iz mešalnika ali preprost CD predvajalnik in uživajte v zvoku, ki ga oddaja zvočnik.

LED luči
Vaša najljubša glasba in kakovosten zvok lahko naredita najboljše razpoloženje, a z dodajanjem prave osvetlitve dobimo preprost recept za izjemno zabavo. Zvočnik PB06DB vsebuje večbarvno sprednjo ploščo LED, ki gladko ustvarja celotno paleto barv. Izbirate lahko med osmimi svetlobnimi načini, ki so na voljo, in zagotovi ustrezne vizualne učinke.
Naprava ima vgrajeno 7,4 V baterijo s kapaciteto 5 Ah, kar omogoča približno 3–5 ur neprekinjenega predvajanja. Ko se baterija izprazni, jo lahko priključite na napajanje in jo še naprej uporabljate. Popolno polnjenje traja približno 4 ure.

Več o karaoke zvočnem sistemu Blaupunkt PB06DB:

  • Pretok zvoka prek Bluetootha (profil A2DP)
  • Pravi brezžični stereo
  • USB/microSD predvajalnik
  • Predvajanje MP3
  • FM radio s prednastavljenim pomnilnikom za 40 postaj
  • Nadzor nizkih in visokih tonov
  • Funkcija karaoke z dvema brezžičnima mikrofonoma
  • Daljinec
  • AUX, kitara, 1 x žični mikrofonski vhodi
  • LED zaslon
  • Disco LED luči
  • Največja moč: 500 W

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Reža za spominsko kartico:
Da
Daljinski upravljalnik:
Ne
FM radio:
Da
Prikaz RDS:
Ne
Brezžični mikrofon:
Da
Ethernet priključek:
Ne
Vgrajena baterija / akumulator:
Da
Vodoodpornost:
Ne
Bluetooth povezljivost:
Da
WiFi povezljivost:
Ne
USB vhod:
Da
Apple Airplay predvajanje:
Ne
Apple CarPlay povezljivost:
Ne
Android Auto povezljivost:
Ne
Google Chromecast predvajanje:
Ne
Moč (v W):
500
Čas predvajanja (v urah):
5
Vrsta napajanja:
Vgrajena baterija / akumulator
Podprte spominske kartice:
Da
Moč (v W):
500
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup