Pnevmatike

Vas zanimajo popusti na želene blagovne znamke ?


Družba Petrol je uradni zastopnik vrhunskih pnevmatik Nokian Tyres, Hankook in pnevmatik Imperial za Slovenijo. 


Vsem uporabnikom ponujamo široko ponudbo vseh ostalih proizvajalcev pnevmatik za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila. Celotna ponudba pnevmatik vam je na voljo na vseh naših bencinskih servisih in v servisnih delavnicah TipStop Vianor, kjer lahko koristite tudi storitev menjave pnevmatik, kakor tudi ostale storitve servisiranja in vzdrževanja vašega vozila.

Testi priznanih avtomobilističnih zvez in revij dokazujejo da so pnevmatike Nokian Tyres in Hankook iz leta v leto med najboljšimi na tržišču.
 

Nokian SUV letne pnevmatike s tehnologijo Aramid

Vas zanima več o tehnologiji Aramid ?

Nokian Line SUV in zLine SUV (4x4). Pnevmatike so stabilne, natančne in tihe, zagotavljajo odlične vozne lastnosti tudi pri visoki hitrosti ter so izredno varne na mokri podlagi. Ključna dodana vrednost novih SUV pnevmatik Nokian je revolucionarna tehnologija bočnic Aramid, ki povečuje vzdržljivost pnevmatik tudi pod ekstremnimi pogoji. Izjemno močna in obstojna aramidna vlakna, ki se uporabljajo tudi pri neprebojnih jopičih, otrdijo in ojačajo bočnice ter jih naredijo odporne na obrabo in prereze. V kombinaciji z močno jekleno strukturo pasu in novo zmesjo tekalne plasti pnevmatike tako nudijo edinstveno obstojnost in možnosti obvladovanja za voznike športnih terenskih vozil ter so tako prava izbira za vse, ki ne želijo sklepati kompromisov in želijo varno vožnjo tako v mestu kot na neobljudenih podeželskih poteh. 

Letni katalog Nokian 2015Že od samega začetka so skrbna testiranja in razvoj Nokian Tyres, vodila po poti do varnejših in ekološko prijaznejših pnevmatik. Njihove izkušnje v proizvodnji največkrat nagrajenih zimskih pnevmatik na svetu, Nokian Hakkapeliittas, zagotavljajo enako mero varnosti tudi pri uporabi celotne palete naprednih letnih pnevmatik. Ob nenehno spreminjajočih se voznih razmerah na severu so se naučili, da morajo biti letne pnevmatike varne za vožnjo od zgodnje pomladi, do pozne jeseni, na suhem in mokrem asfaltu ter enako na neravnih makadamskih cestah. Obsežna paleta letnih pnevmatik Nokian, vam ponuja izbiro zanesljive in trpežne pnevmatike, ki bo ustrezala zahtevam vašega avtomobila in vašim voznim navadam.

 

Hankook Tire je v svetovnem merilu eno največjih in najhitreje rastočih podjetij za proizvodnjo inovativnih, visokokakovostnih in visokozmogljivostnih pnevmatik za osebna, dostavna, kompaktna športnoterenska in počitniška vozila, tovornjake in avtobuse ter tudi za športni avtomobilizem (dirkališča, reli).

Podjetje Hankook Tires želi kupcem pri kakovosti in zadovoljstvu v vožnji zagotoviti kar največjo odličnost, zato v svojih petih svetovnih raziskovalno-razvojnih centrih v Koreji, Nemčiji, ZDA ter na Kitajskem in Japonskem nenehno vlaga v raziskave in razvoj. Njihovi dosežki se dokazujejo tako skozi odlične teste avtomobilističnih revij, kakor tudi v ekstremnih pogojih dirkališč.

 

Znižanje cen letnih pnevmatik

Cenik letnih pnevmatik je še v pripravi.

 

Označitve pnevmatik

Pri izbiri pnevmatike imejte vedno v mislih to, kar je pomembno za vas. Poleg treh lastnosti, ki so navedene na klasifikacijskih etiketah EU, obstaja še cela vrsta  dejavnikov, povezanih z varnostjo, učinkovitostjo in okoljevarstvom, ki jih izdelovalci pnevmatik pri izdelavi morajo upoštevati. Čeprav novi sistem etiket olajša primerjavo med raznimi modeli pnevmatik, bi vaša odločitev morala biti podprta tudi z informacijami strokovnjakov za pnevmatike, neodvisnih avtomobilističnih revij in proizvajalcev pnevmatik.​