Motorna olja

Osvežene vsebine si oglejte na http://www.petrol.si/izdelki-za-vozila/katalog/Motorna-olja...

 

Motorna olja, ki nosijo Petrolovo ime, so rezultat šestih desetletij pozornega spremljanja razvoja avtomobilske industrije, nenehnih inovacij in razvijanja posebnih znanj ter posodabljanja tehnologij svetovnega proizvajalca olj Texaco.
 

Motorna olja Petrol Texaco                                    
 

Petrol 505.01 5W-40

Posebno večgradacijsko popolnoma sintetično motorno olje najvišjega kakovostnega razreda. Namenjeno je dizelskim in bencinskim motorjem osebnih vozil, ki zahtevajo uporabo motornega olja, odobrenega pod specifikacijo VW 505.01.

Petrol Energy 5W-30

Enkratno večgradacijsko lahko tekoče motorno olje, ki varčuje z gorivom, sodi v najvišji kakovostni razred.

Petrol Top Sint 5W-40

Popolnoma sintetično motorno olje najvišjega kakovostnega razreda, ki zagotavlja popolno zaščito motorja v vseh razmerah obratovanja, tudi pri podaljšanih rokih zamenjave olja.

Petrol Garant 10W-40

Delno sintetično olje najvišjega kakovostnega razreda. Izdelano je na podlagi najnovejših spoznanj pri razvoju motornih olj.

Petrol Garant Diesel 10W-40

Posebno delno sintetično olje najvišjega kakovostnega razreda. Izdelano je na podlagi najnovejših spoznanj pri razvoju motornih olj za dizelska osebna vozila.

Petrol Avant 15W-40

Motorno olje najvišjega kakovostnega razreda, primerno za vse vrste bencinskih motorjev, s turbinskim polnilnikom in katalizatorjem ali brez njiju.

Petrol Avant 20W-50

Viskozno motorno olje najvišjega kakovostnega razreda, primerno za bencinske in lažje dizelske motorje, s turbinskim polnilnikom in katalizatorjem ali brez njiju.

Motorna olja za težka dieselska vozila

Petrol Diesel Energy 5W-30

Popolnoma sintetično motorno olje za ekonomično porabo goriva z lastnostmi UHPD (Ultra High Performance Diesel), ki popolnoma ustreza najnovejšim zahtevam proizvajalcev težkih dizelskih motorjev in jih celo presega.

Petrol Turbo Diesel Super 10W-40

Delno sintetično motorno olje z lastnostmi UHPD (Ultra High Performance Diesel), ki popolnoma ustreza najnovejšim zahtevam proizvajalcev težkih dizelskih motorjev in jih celo presega .

Petrol Turbo Diesel 15W-40

Olje za zelo obremenjene dizelske motorje s turbinskim polnilnikom ali brez njega, v katerih je zahtevana uporaba olja najvišjega kakovostnega razreda.

Petrol Diesel 15W-40

Vseletno motorno olje za dizelske motorje. Izpolnjuje tudi zahteve specifikacij za bencinske motorje in je zelo primerno za mešane vozne parke.

Petrol Diesel 20W-50

Vseletno motorno olje za dizelske motorje s povišano viskoznostjo.

Petrol Diesel 30 in Diesel 40

Enogradacijski motorni olji za najtežje obremenjene dizelske motorje, vsebujeta dodatke za zaščito pred obrabo, za preprečevanje korozije in detergentne dodatke, ki zagotavljajo čistost motorja.

Petrol Turbo Diesel Ultra 10W-40

Visoko zmogljivo sintetično motorno olje z lastnostmi UHPD (Ultra High Performance Diesel), namenjeno novi generaciji dizelskih motorjev EURO-4 in EURO-5.

Motorna olja za dvotaktne motorje

Petrol 2-T Mix

Posebno olje za pripravo mešanice za dvotaktne bencinske motorje. Izdelano je na podlagi kakovostnih baznih olj in paketa brezpepelnih aditivov.

Petrol 2-T Sint

Visoko zmogljivo delno sintetično motorno olje za pripravo mešanice za dvotaktne bencinske motorje.

Petrol 2-T SCOOTER

Posebno visokokakovostno olje za dvotaktne skuterje.

Olje za skuterje

Olje 4-T SCOOTER 10W-40

Specialno visokokakovostno delno sintetično olje za štiritaktne (4-T) motorje skuterjev.

Formulacija visokokakovostnega delno sintetičnega baznega olja ter visoko učinkovitih protiobrabnih in antioksidacijskih aditivov zagotavlja optimalno zaščito motorja pri najtežjih obratovalnih pogojih in pri ekstremnih temperaturah. 4-T SCOOTER 10W-40 se odlikuje tudi po izredni strižni stabilnosti.

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.