Servisne delavnice TipStop Vianor


Servisne in vulkanizerske delavnice TipStop Vianor v Sloveniji s kakovostnimi storitvami, vrhunsko ponudbo izdelkov in konkurenčnimi cenami.

Akcija Vianor - popust

Ob nakupu in premontaži kompleta 4-ih letnih pnevmatik Nokian za osebna, poltovorna in 4x4 vozila na Tip Stop Vianor servisih, stranki povrnemo 20€ z vključenim DDV v enkratnem znesku ob obračunu opravljenih storitev. Število kupov je omejeno. Trajanje akcije od 1.3.2017 do 30.4.2017, oz. dokler kuponov ne zmanjka.

.

Novo v Sloveniji - zavarovanje pnevmatik z asistenco

V sodelovanju z zavarovalnico Triglav smo pripravili posebno akcijo, ki se bo pričela 1.3.2017 in bo trajala od konca leta 2017. 

Člani Petrol kluba prejmete ob nakupu kompleta 4 pnevmatik katerekoli znamke brezplačno zavarovanje pnevmatik z asistenco za 2 leti. Ugodnost velja za vse člane Petrol kluba, ki bodo nakup opravili s Petrol klub kartico ali se z njo v fazi nakupa identificirali. Pnevmatike lahko kupite na bencinskih servisih Petrol, spletni prodaji eShop in na izbranih vulkanizerskih delavnicah TipStop Vianor.

Imetniki Petrol klub kartice imate možnost plačila na obroke ter dodatni 3% popust ob unovčitvi 50 Zlatih točk v času od 1.3. do 30.4.2017.

 

 


Iskalnik in naročilo pnevmatik

Za izbor in naročilo pnevmatik za vaše vozilo uporabite iskalnik izberigume.si.


 

Pnevmatike na obroke

Pnevmatike Nokian ali Nordman dobite na servisih TipStop Vianor, na bencinskih servisih Petrol ali preko eShopa ter z izvedbo premontaže pnevmatik na servisih TipStop Vianor po Sloveniji.
Imetniki Petrol klub plačilne kartice lahko kupite pnevmatike na do 10 obrokov (razen na določenih servisnih delavnicah), pri čemer je lahko najnižji obrok 30 eur.


Storitve

Servisne delavnice TipStop Vianor vam zagotavljajo visok nivo storitev vzdrževanja tovornih in osebnih vozil. Na voljo so vam vulkanizerske storitve, menjava olja in ostalih avtomobilskih tekočin, menjave akumulatorjev, žarnic, filtrov in brisalcev ter po novem tudi predelavo vozil na avtoplin . Odpravimo vse napake zavornih in izpušnih sistemov ter nastavimo podvozje. Vse storitve so hitre in kakovostne.

Vianor je mednarodna veriga vulkanizerskih in avtomehaničnih delavnic, ki danes vključuje že več kot 1.100 poslovalnic. Je ena najhitreje rastočih verig na trgih Skandinavije, Rusije in Vzhodne Evrope, dobro pa je zastopana tudi v Srednji Evropi, v državah Balkana in v Severni Ameriki. Sedaj se v sodelovanju z družbo Petrol uvaja tudi na trgu Slovenije. Vse o servisnih delavnicah in njihovi ponudbi si lahko ogledate na uradni spletni strani Vianor.

Na TipStopu lahko kupite vrhunske pnevmatike Nokian in Hankook ter vse ostale pnevmatike priznanih svetovnih proizvajalcev, vsa sredstva za vzdrževanje vozil, med katere sodijo motorna olja za različna osebna in tovorna vozila, hladilne in zavorne tekočine ter kakovostni dodatki za gorivo. Na voljo so vam tudi izdelki za avtokozmetiko, dodatni avtomobilski deli in ostala drobna oprema.
TipStop Vianor si je zastavil cilj, da svojim strankam nudi najboljše rešitve, zanesljive storitve, zaradi katerih se bodo stranke vračale znova in znova. V vseh poslovalnicah se osredotočamo na zagotavljanje inovativnih storitev, zagotavljanje vrhunskih izdelkov in na zadovoljstvo strank.

Predelava vozil na avtoplin

Družba Petrol v partnerskem sodelovanju z italijanskim proizvajalcem plinskih sistemov Lovato, ponuja storitev predelave vozil na plin. Predelave vozil  izvajamo v naših izbranih servisnih delavnicah TipStop Vianor, kjer vam ponujamo strokoven pristop pri nasvetih, kakovostni predelavi in nadaljnjem servisiranju vozil.

Vozilo se lahko predela že za 1.290 € z vključenim davkom, z nakupom sistema pa pridobi kupec še dodatno ekskluzivno ugodnost, ki se mu zapiše na njegovo Petrol Klub kartico: 12% popusta za 1.200 litrov avtoplina Q Max LPG.
 

Preberite več o predelavi vozila na avtoplin kjer si lahko tudi izračunate prihranek in čas do povrnitve stroška predelave.

Slike: 
Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.