Znanje in podpora

Sveže se vedno prileže, še posebej zajtrk

Zajtrk je najpomembnejši obrok v dnevu. Zdrav zajtrk pa je prava zmaga. Tega si sedaj lahko privoščite tudi na poti v službo. Na vseh Petrolovih servisih s ponudbo Fresh.

Strokovnjaki za prehrano, zdravniki in inštruktorji vadbe so si enotni – zajtrk je najpomembnejši obrok, saj telesu zagotovi energijo za normalen začetek dneva. Zato ga nikakor ne gre izpustiti. Zajtrkovanje ima dokazano pozitiven vpliv na človeka, saj ga poleg zaloge z energijo prvenstveno opremi s sposobnostmi boljšega razmišljanja. Ljudje, ki juter ne preživijo lačni, so bolj zbrani in kreativni, uspešneje rešujejo zapletene naloge, več si zapomnijo.

A z zajtrkom ne gre pretiravati, vendarle ne gre za obilen obrok – vnos hrane naj pokrije med 15 in 25 odstotkov dnevne potrebe po hrani. Bolj pomembno je, da zajtrk postane navada. Kar je v sodobnih časih, ko se posameznikom vseh starostnih skupin vse bolj mudi – npr. v šolo ali službo ali pa k naslednjemu opravilu, velik izziv. A to še ne sme biti izgovor, zakaj bi se zajtrku odpovedali.

Prvi obrok v dnevu je hkrati tudi najbolj pomemben.

Zajtrk na poti

Dobra novica za vse, ki se na zajtrk spomnite šele, ko se že pomikate proti prvemu (ali drugemu) jutranjemu cilju – zdrav zajtrk na poti najdete tudi v naših poslovalnicah s ponudbo Fresh, teh je že več kot 50.

Nekajminutni postanek za sveže pripravljeno hrano in pijačo vas bo prerodil in pripravil na vse ostale izzive posameznega dne. Sveže sadje, toast, rogljiček, jogurt ali kateri izmed slastnih smoothie napitkov so izdelki, s katerimi za zajtrk ne morete zgrešiti. V prodajalnah Fresh lahko naročite tudi topli sendvič z jajcem ali pa pražena jajca, svež paradižnik in ciabato. Vrsta drugih dobrot za zajtrk, npr. vedno sveže pekovsko pecivo, vas bo prepričala tudi takrat, ko se vam najbolj mudi. Ob zajtrku pa seveda priporočamo še odlično Kavo na poti.

V Petrolu ponudbo Fresh nenehno širimo, zato velja osebje povprašati o novostih.

Do zajtrka brez čakanja

Da v Petrolu resnično razumemo jutranjo naglico, dokazujemo tudi z možnostjo naročila zajtrka in drugih prehrambnih izdelkov iz ponudbe Fresh »na daljavo«. V vsega treh preprostih korakih lahko hrano naročite enostavno prek spleta, v mobilni aplikaciji Petrol GO ali po telefonu, na številki 080 98 99. Ko boste prispeli na izbrano Petrolovo prodajno mesto, bo naročilo že čakalo na vas, pripravljeno po vašem izboru, da ga nemudoma prevzamete in z nasmeškom na obrazu nadaljujete pot.

* * *

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.