Razbremenite svoje telo s svežimi, lahkimi in zdravimi obroki – tudi na poti!

Za dobro fizično in psihično počutje je priporočljivo, da sem ter tja razbremenimo svoje telo tudi z izbiro lahkih, svežih, obrokov brez mesa, predvsem, če ti vsebujejo veliko svežega sadja in zelenjave. Ker se tega zavedamo, si pri nas vedno lahko izberete okusne, sveže pripravljene, sestavljene solate, ki jih po lastni izbiri obogatite s številnimi zelenjavnimi dodatki. Na voljo so vam tudi sveže pripravljene brezmesne jedi: tortilje z zelenjavo, sirov burger, sirov burek in podobno. Za ljubitelje sadnih okusov pa z veseljem pripravimo tudi zdrave, sveže in zdravja polne smoothieje in sveže stisnjene sokove.

 

Tudi izbira obroka brez mesa je lahko okusna, predvsem pa zdrava

Mesni izdelki sodobne prehranske industrije pogosto poleg mesa vsebujejo tudi številne dodatke in celo paleto potencialnih alergenov, kot so barvila, ojačevalci okusa, stabilizatorji in podobno. V sodobni družbi so mesni izdelki praviloma del naše vsakdanje prehrane, vendar pa raziskave kažejo, da se v zadnjih letih meso – predvsem predelani mesni izdelki – vse bolj uvršča na sezname škodljivih živil. Slednje je razlog, da se meso na prehranski piramidi vse bolj spušča med tista živila, ki bi jih morali uživati v manjših količinah in dati prednost naravnim živilom, kot so zelenjava in sadje. Vse več ljudi se tako odloča za vegetarijanski ali veganski način prehranjevanja. Trditvi, da bi morala naša vsakodnevna prehrana vsebovati veliko več presne zelenjave in sadja pa ne morejo oporekati niti največji ljubitelji mesa.

Z izbiro vegetarijanskega obroka svojemu organizmu omogočimo, da si nekoliko odpočije, saj so brezmesni obroki praviloma lažji za presnovo in telesa ne obremenjujejo toliko kot mesni. Številni ljudje tako verjamejo, da je občasen post za telo zelo koristen, razbremeni prebavni sistem, jetra in ledvice, s tem pa pozitivno vpliva tudi na splošno počutje in energijo.

 

Vegeterjanstvo je izbira, ki jo Fresh lahko podpira!

Prav je, da ima vsak posameznik možnost izbire, vendar pa je ta za vegetarijance in vegane, v primerjavi s ponudbo za vsejedce, pogosto skopa. Ker je priprava zdravih in svežih vegetarijanskih obrokov lahko dokaj zamudno opravilo, smo pri pripravi Fresh ponudbe na Petrolovih bencinskih servisih poskrbeli tudi za pestro izbiro zdravih, sveže pripravljenih sestavljenih solat in sadnih smootijev, pa tudi vegi tortilij, sendvičev, vegetarijanskih burgerjev in burekov, skratka vsega, kar si srce poželi. Tako lahko tudi vegetarijanci na poti izbirate med zdravimi in okusnimi obroki in posežete po hitro pripravljeni hrani, ne da bi se pri tem morali zadovoljiti s približkom pravemu obroku.

Ker vsak obrok pripravimo za vas sproti, se je mogoče vnaprej dogovoriti glede sleherne sestavine vašega izbranega obroka. Svoj zdrav obrok si lahko naročite kar preko spleta ali po telefonu, da se izognete čakanju.Naročilo lahko oddate v zgolj treh korakih kar preko spleta, lahko pa nas tudi pokličete po telefonu. Svoje kosilo ali malico boste v želenem terminu prevzeli na izbrani lokaciji in garantiramo vam, da nas boste z veseljem znova in znova mimogrede obiskali.

 

Subvencionirana Fresh študentska prehrana tudi za vegetarijance

Ker razumemo študentsko življenje, zagotavljamo tudi subvencionirano prehrano na študentske bone. Tudi študentje si lahko izbirate iz bogate ponudbe brezmesnih – vegi in veganskih jedi. Poskrbeli bomo za zdravo in svežo prehrano v času študija, da se boste s polnimi želodčki lažje posvetili študijskim obveznostim.

 

Izbira je res pestra, zato boste zlahka našli svojo najljubšo jed in si sveže pripravljen vegetarijanski obrok izbrali tudi večkrat tedensko.

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.