Prehranjujte se sveže in zdravo tudi na poti!

Kadar ste v časovni stiski ali na poti, verjetno nimate časa za pripravo kakovostnega in zdravega dnevnega obroka. Pa vendar vaš želodec terja svoje in lačni brez dvoma ne morete opravljati svojih dnevnih obveznosti. Uživanje prigrizkov kot nadomestkov za obrok ni zdravo, saj  človeškemu organizmu ne zagotavlja vseh nujno potrebnih sestavin za ohranjanje energije in dobrega počutja. Telo namreč zahteva kakovostne, polnovredne dnevne obroke, da je lahko dobro pripravljeno na nove delovne izzive. Danes na srečo tudi to ni več nerešljiv problem, saj si lahko okusen, sveže pripravljen in zdrav obrok zagotovite tako, da si ga preprosto naročite kar preko spleta ali po telefonu, nato pa ga – spotoma, ko hitite po dnevnih obveznostih – samo še prevzamete na izbranem prevzemnem mestu, brez nepotrebnega čakanja in izgube dragocenega časa.

To je rešitev, ki dnevno nahrani že nekaj tisoč lačnih želodcev. Prav za vsak okus se vselej najde nekaj takšnega, kar boste z veseljem pojedli in za kar vam bo hvaležno tudi telo. Na številnih lokacijah po vsej Sloveniji vam je na voljo okusna, sveže pripravljena in zdrava hrana, ki jo za vas pod blagovno znamko Fresh pripravljajo Petrolovi usposobljeni kuharji. Ponudba obsega vse, kar je potrebno za optimalno zagotavljanje prehranskih potreb sodobnega zaposlenega človeka. Poskrbljeno je tako za ljudi na službenih ali zasebnih potovanjih z avtomobilom, za dnevne migrante, pa tudi za ugodno in zdravo prehrano za študente!

 

Fresh je več kot samo sveže pripravljen obrok!

Na spletu si lahko ogledate seznam in izberete svoje Fresh prevzemno mesto. Prevzemna mesta se nahajajo na vseh večjih bencinskih servisih Petrol po vsej državi. Svoj izbrani meni si lahko poljubno sestavite, da se izognete neljubemu čakanju, pa si ga lahko že predhodno naročite kar po telefonu ali preko spleta, na aplikaciji eFresh. Naši kuharji se bodo takoj lotili priprave, vi pa svoj izbrani meni v dogovorjenem času samo še prevzamete na prevzemnem mestu in uživate v sveže pripravljenem obroku.  

 

Med kakšnimi obroki lahko izbirate na poti

Nudimo vam sveže pripravljene slastne hamburgerje v različnih velikostih in izvedbah, sveže sendviče, burek z različnimi okusi, sendviče s kranjsko klobaso, hot doge s klobaso ali hrenovko, pice in posamezne kose pic, na voljo so vam tudi različne tortilje in bogate sveže solate. Za boljši začetek dneva vam pripravimo okusen zajtrk: rogljiček, toast, sendvič z jajcem ali pražena jajčka. Če vam prija nekaj na žlico, se lahko pogrejete z golaž juho ali pasuljem s klobaso. Posladkate se lahko s palačinkami ali sladkim in slanim pekovskim pecivom ali pa s svežo sadno solato oziroma rezanim sadjem. Privoščite si lahko tudi zdrave in sveže smoothie napitke in sveže stisnjene sadne sokove, ki vas bodo napolnili z energijo in vitamini. In vse to kar na poti. Pripravo prepustite nam, vi le uživate!

 

Smoothie: kozarec čistega zdravja in energije za ves dan

Napitek, pripravljen iz svežega presnega sadja ali zelenjave je prava energijska bomba za telo. Vsebuje kar največ vitaminov, mineralov in drugih hranljivih snovi, ki jih s kuhanjem sicer uničimo. Smoothie tako predstavlja izjemno zdrav in naraven dnevni obrok, ki ga zlahka zaužijete spotoma, ne glede na časovno stisko. Ta vrsta obroka pa je še posebno primerna tudi za otroke, ki sicer morda niso ravno ljubitelji sadja ali sveže zelenjave, saj je dobrega okusa in omogoča enostavno zaužitje dnevno priporočene količine sadja in zelenjave. Smoothie je zagotovo ena od boljših rešitev za zdrav, hranljiv in osvežilen obrok na poti.

 

Posebna ponudba za študente: obroki po ugodnih cenah s študentskimi boni!

Sestavljeni študentski meniji poleg glavne jedi vsebujejo tudi svežo sestavljeno solato z izbranim solatnim prelivom, sveže rezano sadje in vodo. Študentske menije si dnevno lahko ogledate tudi na spletu. Med okusnimi glavnimi jedmi boste našli številne različice burgerjev: hamburgerje, cheeseburgerje, burgerje s piščancem, tuno ali sirom na žaru. Prav tako vam nudimo različne tople sendviče, pa sirov ali mesni burek, okusne tortilje z mesom ali z zelenjavo, pa hot doge s hrenovkami po izbiri, različne pice po izbiri in seveda tudi zdrave, sveže pripravljene sestavljene solate. Za študentski meni v vrednosti 6,40 € je ob koriščenju študentskega bona potrebno doplačati le 3,77 €.

 

Zakaj je sveže pripravljena hrana pomembna?

Sveže pripravljena malica, pa čeprav gre le za sveže pripravljen sendvič ali sveže pečen rogljiček, je še posebno pomembna za tiste, ki ste veliko na poti in med potovanji. Uživanje stare ali postane hrane na poti lahko povzroča slabost in druge zdravstvene težave, ki si jih nikakor ne bi želeli. Ključnega pomena na poti je torej predvsem izbira takšnega obroka, ki je sveže pripravljen, pa naj bo to najbolj preprosta različica sendviča s sveže pečeno štručko ali pa kompleksnejši mesni sendvič, morda specialen vegetarijanski sendvič ali sendvič s klobaso. Prav tako je sveže pripravljena sestavljena solata zelo kakovosten dnevni obrok, ki lahko nadomesti kosilo ali večerjo večkrat na teden. Predvsem v poletnih dneh, ko se temperatura povzpne čez 30 stopinj, predstavlja solata lahek, okusen in zdrav dnevni obrok, ki nam da vse kar potrebujemo za nadaljevanje poti. Za vse tiste, ki imajo radi bolj eksotične okuse, pa se v solati lahko znajde tudi sadje.

 

Le klik ali telefonski klic do svežega dnevnega obroka

Preprosto, v treh korakih, si še pred odhodom na pot lahko zagotovite svoj sveže pripravljen obrok na eFresh.si:

  • izberite si najbližje prevzemno mesto,
  • izberite in sestavite si želeni obrok,
  • ter ga ob dogovorjenem času preprosto prevzemite na izbrani lokaciji.

Če ste na predhodno naročilo pozabili, ni hudega, za vas je pripravljena tudi druga možnost: preprosto pokličite na 080 98 99 in se dogovorite kaj želite. Pripravili vam bodo slasten, sveže pripravljen prigrizek v katerem boste preprosto uživali, brez nepotrebnega čakanja. Pa dober tek!

 

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.