Zakaj ne moremo imeti še pametnih kavomatov?

torek, 2. avgust 2016 ob 09:15

Spoštovani,

Ali lahko sporočite dobavitelju (proizvajalcu) teh kavnih avtomatov, da mi je osebno popolnoma nerazumljivo, kako do sedaj avtomati za nekaj T€ še vedno nimajo vsaj senzorja za ugotavljanje, ali je kozarček podstavljen ali ne!? Jasno mi je, da to nekako ni v proizvajalčevi prioriteti ali interesu (jasno je moj problem, če sem med ukvarjanjem s pakiranjem predhodne kave spregledal oz pozabil podstaviti kozarček za naslednjo) ampak na koncui smo stranke razočarane oz jezne tudi nad situacijo in sicer zelo dobro kavo - verjamem da nas ni malo, ki se jim je to dogodilo! Kako je lahko tako dober (in drag) aparat tako neumen? Pa ja imamo pametne telefone, zakaj ne moremo imeti še pametnih kavomatov... malo za šalo, malo za res :)
Hvala in lep pozdrav!

torek, 9. avgust 2016 ob 11:26

Pozdravljeni,

zahvaljujemo se za vašo pohvalo nad kvaliteto napitka Kava na poti ter seveda razumemo vaše nezadovoljstvo glede kavnega aparata, ki žal ne omogoča podajanje lončkov.

Petrol se je na začetku projekta odločal med različnimi vrstami kavomatov, žal na koncu ni bila sprejeta odločitev o nameščanju kavomatov s avtomatskim podajalnikom lončkov. Težava je namreč v tem, da tovrstni  avtomati ne omogočajo postavitve lončkov večjih dimenzij kar je ključno v primeru bolj mlečnih kavnih napitkov kot npr. (capuccino, bela kava), saj je na ta način kvaliteta napitkov bistveno boljša. Petrol je sledil cilju - ponuditi kupcu kvaliteten in zadosten napitek kave.

Žal niste edina stranka s tovrstnimi težavami, zato smo poskušali rešiti problem z dodatnimi navodili na kavtomatu, ki prikazujejo pravilen način postrežbe napitka.

Upam, da bo nerodnih situacij v bodoče čim manj. 

Lepo pozdravljeni,
Nataša Pirš
Prodaja

 

 

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.