Aktualne akcije

Na počitnicah natočite gorivo in si prislužite brezplačno kavo!

Trajanje akcije

od 26.04.2024 do 30.09.2024

Najboljši del poti. Na počitnicah natočite gorivo in si prislužite brezplačno kavo!

Da bo začetek poletja še boljši, lahko štejejo malenkosti. Kot recimo brezplačna kava Na poti. Vsem članom Petrol kluba, ki boste na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini ali v Črni gori natočili vsaj 20 litrov goriva Q Max, jo bomo naložili na vašo kartico zvestobe. Ustavite se kaj!

Poiščite prodajno mesto

Po gratis kavico se v sosednje države odpeljite do konca septembra. Ustavite se na bencinskih servisih Petrol ali Crodux, natočite gorivo in na blagajni pokažite svojo Petrol klub kartico. In na njej se bo v hipu znašla gratis kavica!

Svoj nakup lahko na Hrvaškem opravite tudi z aplikacijo Petrol GO in si brezplačno kavo prislužite kar s telefonom. A ne pozabite: v aplikacijo morate prej dodati svojo Petrol klub kartico.

Svojo brezplačno kavo lahko popijete do konca oktobra. Na dopustu ali ko se vrnete domov, v Slovenijo. Ugodnost lahko pridobite največ 20-krat v času akcije.

Še niste član Petrol kluba?

Včlanite se v našo družino zvestobe, kar prek spleta. Tako pri nas šteje vsak nakup, Zlate točke, ki jih zbirate, pa vam prinesejo skrbno izbrane ugodnosti in popuste.

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.