Vse rešitve pod eno sončno streho!

Za brezskrbno bivanje v vašem domu

Vse energetske rešitve pod eno sončno streho

V Petrolu najbolj cenimo učinkovitost in udobje, zato se na vsakem koraku trudimo, da prisluhnemo našim strankam in njihovim željam. S ponudbo naših Energetskih rešitev vam udobja prav gotovo ne bo manjkalo, saj pri nas najdete vse Energetske rešitve pod eno streho. Z našo pomočjo bo vaš dom:

  • energetsko in stroškovno učinkovit,
  • okolju prijazen,
  • udoben.

Prepričani smo, da boste v bogatem naboru Energetskih rešitev najbolj priznanih znamk našli vse, kar potrebujete za vaš dom. V Petrolu bomo poskrbeli za vse od a do ž: svetovanje, dostavo, montažo, zagon, vzdrževanje, ugodno financiranje in zavarovanje.

Oglejte si brošuro Vse rešitve pod eno streho in spoznajte vse Energetske rešitve za brezskrbno bivanje v vašem domu.

Toplotna črpalka pod vašo streho!

Toplotna črpalka pod vašo streho

Zagotovite si brezskrbno bivanje in bodite med prvimi 100 kupci, ki bodo izkoristili ugodno ponudbo Toplotna črpalka pod vašo streho. Napolnite svoj dom s prijetno toplino in svežino kvalitetnega zraka, na okolju prijazen način.Obiščite Energetski center Petrol

V Energetskem centru Petrol bomo poskrbeli za to, da boste za svoj dom izbrali le najbolje. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri izbiri idealnih Energetskih rešitev, vam pripravili izračun optimalne energetske oskrbe za vaš dom ter vam predstavili možnosti pridobivanja subvencij Eko sklada. Obiščite nas v Energetskem centru Petrol v BTC Ljubljana, kjer vam nudimo vse kar potrebujete na enem mestu. Odgovore na vsa vaša vprašanja o Energetskih rešitvah lahko dobite tudi na brezplačni telefonski številki 080 22 34. 

Ugodnosti Petrol financiranja

Udobje pa se ne konča v vašem domu, ampak seže vse do vaše denarnice. Da boste kar najbolj brezskrbni, v Petrolu poskrbimo tudi za izjemno ugodno Petrol financiranje, brez pologa, brez obresti, do 7 let. Za odplačevanje Petrol financiranja potrebujete le Petrol klub plačilno kartico, vaša kreditna sposobnost pa tako ostane neobremenjena.

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.