Nepovratna sredstva Eko sklada za Petrolove energetske rešitve

Javni poziv 29SUB-OB15 Nepovratne finančne spodbude občanom za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije in večje energijske učinkovitosti stanovanjskih stavb je odprt.


Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad, je tudi to leto objavil razpis (29SUB-OB15) za nepovratne finančne spodbude za rabo obnovljivih virov energije in večjo energijsko učinkovitost stanovanjskih stavb.

V skupini Petrol želimo našim kupcem zagotavljati učinkovito in celovito energetsko oskrbo, pri kateri se v celoti izkoriščajo vse sinergije skupine Petrol – od izbire in nabave energentov, do izbire tehnološke rešitve energetske oskrbe, financiranja in upravljanja ter vzdrževanja sistemov.

Ker se zavedamo, da je investicija v nov ogrevalni sistem lahko velika, smo za vas pripravili posebno ugodne pakete, s katerimi boste lahko že letošnjo ogrevalno sezono izboljšali udobnost bivanja, zmanjšali svojo odvisnost od fosilnih goriv, pripomogli k čistejšemu okolju in hkrati tudi precej prihranili pri stroških za energijo. Pomagali vam bomo tudi pri pripravi dokaznih fotografij in izpolnitvi vloge za nepovratna finančna sredstva, da bomo vaša investicija v topel dom še ugodnejša.

Vse dodatne informacije in pomoč naših strokovnjakov lahko prejmete v Centru energetskih rešitev v ljubljanskem BTC - Dvorana 2 oziroma na telefonsko številko 01 471 49 69, 01 471 49 11.

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.