Pozravljeni, pred časom sem bil gost na vašem bencinskem servisu Lukovica. Po točenju goriva sem

nedelja, 30. januar 2011 ob 09:54

Pozravljeni,

pred časom sem bil gost na vašem bencinskem servisu Lukovica. Po točenju goriva sem se želel v vaših toaletnih prostorih olajšati. Tam pa me je na začudenje pričakal človek, ki mi je v meni nerazumljivem jeziku (v Slovenščini prav gotovo ni govoril) nekaj želel od mene. Na mizi pred seboj je imel krožnik z evrskimi kovanci, vendar v prostorih ni bilo zaslediti nikakršnega obvestila da so sanitarije plačljive. Čeprav sem večkrat gost na Petrolovih bencinskih servisih, česa takega še nisem doživel. Sprašujem vas ali so sanitarije pri vas plačljive, če so, zakaj o tem ni obvestila, če niso, pa me zanima kaj potem tisti človek tam od nas terja. Zanimivo je da Petrol kot največja slovenska naftna družba na tržišču očitno ne nastopa homogeno, oziroma ima od servisa do servisa drugačno politiko.

Postanek na servisu naj bi bil prijeten, prav hitro pa se lahko spremeni v nelagodje, če te na sanitarijah pričakajo takšna presenečenja.

torek, 1. februar 2011 ob 09:27

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za vašo informacijo.
Na Petrolovih bencinskih servisih je uporaba stranišč brezplačna. Na bencinskem servisu Lukovica in na še nekaterih smo čiščenje zaupali podjetju, ki se ukvarja s čiščenjem stranišč. Na vseh straniščih, katera čisti to podjetje, je nameščeno obvestilo, na katerem vas seznanjamo o brezplačni uporabi stranišč. Torej čistilci ne smejo zaračunavati uporabe.
Poleg tega morajo zagotoviti čistočo in potrebni material na stranišču (papir, milo,..).

Vaše pripombe smo posredovali pogodbenemu partnerju in jih opozorili na postopke njihovih zaposlenih. Upamo, da se podobni primeri ne bodo ponovili.

S spoštovanjem,
Tomaž Jamnik
Področje maloprodaja

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.